NAGRADNJAČE

Poklanjamo hit proizvode korejske kozmetike

20.09.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Poklanjamo hit proizvode korejske kozmetike

Missha Super Aqua cell renew snail cleansing foam - pjena za uklanjanje šminke sa ekstraktom puževe sluzi (3%)

Osvježavajuća pjena za čišćenje lica sa ekstraktom puževe sluzi, učinkovito čisti i njeguje kožu. Pjenasta struktura omogućuje hidrataciju kože, ekstrakt puža aktivira regeneraciju stanica. Dubinski čisti pore i uklanja višak sebuma. Ne sadrži parabene.

Puževa sluz sastoji se od tvari čiji spoj rezultira nevjerojatnom mogućnošću regeneracije i oporavka kože. Ti sastojci obnavljaju stanice kože i učinkoviti su kod zacjeljivanja posjekotina, zatezanja kože i borbi protiv vidljivih znakova starenja, bora. Najzaslužniji za to je prirodni alantoin iz puževe sluzi koji sprječava nastanak bora i učinkovit je kod učvršćivanja kože i njezine regeneracije. Uz alantoin, jedan od najjačih sastojaka puževe sluzi je glikolna kiselina. Ona čisti kožu i ima učinak jakog pilinga koji briše bore i nepravilnosti s lica.

Missha perfect BB deep cleansing oil - uljni odstranjivač šminke

Efektivno uklanja svu šminku uključujući i vodootpornu. Omogućuje nježno uklanjanje nečistoća zahvaljujući botaničkim uljima uz anti age i hidratizirajuće djelovanje. Ovo moćno ulje uklanja sve tragove šminke i ostavlja kožu potpuno čistom. Sadrži ulje čajevca koje djeluje antibakterijski.

Glavni sastojci:
1.Maslinovo ulje sadrži polifenol i vitamin E, štiti kožu od oksidacije koja uzrokuje oštećenje stanica.
2.Suncokretovo ulje omekšava kožu
3.Makadamija ulje štiti kožu od oksidacije
4.Jojoba ulje sadži vitamin E, hrani i vlaži kožu, pomaže uklanjanju nečistoća iz pora
5.Meadowfoam Seed ulje (Limnanthes alba) omekšava i vlaži kožu
6.Ulje koštica grožđa štiti kožu od oksidacije, vlaži
7.Ulje čajevca štiti kožu antibakterijskim djelovanjem

Double cleansing ili metoda dvostrukog čišćenja lica predstavlja prvi korak u K-Beauty rutini njege:

Za temeljito pranje lica potrebne su dvije različite formule, ulje i voda, kako bi se uklonile sve nečistoće a ne samo šminka. Možete napraviti mali test i nakon svoje redovite metode čišćenja lica prođite blazinicom natopljenom tonerom preko lica. Vidjeti ćete ostaju li na vatici i dalje nečistoće.

Sredstvo za skidanje šminke na bazi ulja nježno izvlači prljavštinu na bazi ulja , kao što su sebum, šminka, SPF i čađa (aka zagađivači ) ! Sredstva za čišćenje na bazi vode nisu sposobna za uklanjanje nečistoća na bazi ulja jer ulje je lakše od vode i ne otapa se u vodi već pliva na površini.

Missha signature real complete bb cream

Ova korejska BB krema nakon prvog nanošenja mogla bi zamijeniti tekući puder koji koristite – i to zauvijek! Efekt pokrivanja jednak je onom kod uporabe tekućeg pudera no osjećaj na koži je jako različit. Ova krema ne isušuje već njeguje a koži lica daje mladenački svjež sjaj. Missha Signature učinkovito pokriva nesavršenosti tena ostavljajući istovremeno prirodan izgled. Hidratizira, hrani kožu i štiti od sunca zaštitnim faktorom 25. Ne sadrži kemijske sastojke, parabene, mineralna ulja, alkohole, GMO, triklosan, benzofenon. Ova korejska BB krema je hipoalergena što znači da je prikladna i za problematičnu i osjetljivu kožu.

Krema je izuzetno lagane teksture, lako se razmazuje i za cijelo lice dovoljna je količina veličine zrna graška. Vrlo dobro prekriva nesavršenosti tena, proširene pore i istovremeno daje blistavi izgled koji ostaje netaknut 12 sati. Nijansa 23. prikladna je za većinu budući se prilagođava boji kože, dok će nijansa 27. odgovarati preplanuloj koži ili tamnoj puti.

Sheet maska

Korejska sheet maska – tretman za lice koji je osvojio svijet. Naravno da dolazi iz Koreje gdje je dio beauty tretmana svake korejske žene već desetljećima. Posljednjih godina sheet maske postale su hit i u zapadnom svijetu, preplavile su društvene mreže selfie fotkama, Lady Gaga osobito im je sklona i njezini selfiji su nezaboravni!

1. Što je sheet maska?
To je plahtica od papira ili pamuka natopljena u moćni serum, s prorezima za oči, nos i usta, koja će vam u 30 minuta donijeti dnevnu dozu ljepote.
Ova plahtica stvara barijeru koja omogućuje koži da upije aktivne sastojke za hidrataciju i anti-age djelovanje.

2. Tajna je u sastojcima
Što čini sheet maske tako učinkovitima?
Ove maske u kratkom vremenu daju koži intenzivnu dozu aktivnih sastojaka koji se upijaju u kožu bez opasnosti od hlapljenja.

3. Redoslijed nanošenja igra važnu ulogu!
Prije nanošenja maske koža treba biti očišćena i tonizirana, po mogućnosti napravite i piling prije nanošenja sheet maske – kako biste omogućili maksimalno upijanje čudesnih sastojaka.
Naša koža se obnavlja svaka 4 tjedna, no ovaj se proces usporava s godinama i stvaraju se zaostale nakupine odumrlih stanica kože koje sprječavaju upijanje proizvoda za njegu. Nježni piling dva puta tjedno očistit će kožu i omogućiti dobro upijanje.

Sheet maske su natopljene serumom koji je dizajniran na način da efikasno penetrira u kožu. Nakon 20-minutnog tretmana – držanja maske na licu, lice se ne ispire, već se utapkava preostali serum. Nakon maske nanesite njegujuću hidratantnu kremu kako biste „zaključali“ aktivne sastojke iz sheet maske.
Ukoliko u pakiranju od maske ima seruma (a najčešće ima), pokupite ga prstima i utapkajte u kožu vrata, ruku, dekoltea.

4. Nisu sve sheet maske iste
Pronađite onu koja vam najviše odgovara i uključite ju u svoju rutinu njege – dva puta tjedno.
Ove maske su sjajne i za putovanja avionom, hidratizirat će vašu kožu i omogućiti da na odredište stignete blistavi!

Lily.hr, prvi online boutique korejske kozmetike kod nas tri čitateljice tportala daruje jednim od kultnih K-beauty proizvoda (Missha Super Aqua cell renew snail cleansing foam, Missha perfect BB deep cleansing oil, Missha signature real complete bb cream) i sheet maskom, a dobitnice su Ivona Majić, Lana Modrić i Intijana Sutlar.