HRABAR PROREZ

Iznenađujuće osvježavajući modni odabir Kate Middleton

17.09.2016 u 12:19

  • +12

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vojvotkinja Kate Middleton ponovo je u središtu pozornosti zbog svojih modnih odabira. Za posjet školi u Essexu umjesto konzervativnih i dosadnih haljina/kaputića, odabrala je osvježavajući outfit, plavu haljinu s uočljivim printom i, za nju, prilično hrabrim prorezom

Lijepa vojvotkinja jedna je od najvećih britanskim modnih ikona, a njezini elegantni i konzervativni modni odabiri redovito se rasprodaju čim ih odjene, što je fenomen poznat pod nazivom Kate efekt

Da je Kate Middleton i dalje modni uzor broj jedan, potvrdilo je novo istraživanje među Britankama koje je provela tvrtka Rakuten Marketing, gdje je najveći broj ispitanica priznao da se želi odijevati poput Kate, a slijede je Rita Ora, Emma Watson, Ellie Goulding i popularna blogerica Zoella.

Za posjet školi Stewards Academy u gradu Harlowu, Kate Middleton odabrala je puderasto plavu haljinu na kopčanje s uočljivim crnim i bijelim točkicama. Osim zanimljivog printa i rukava dužine do lakta ovu lijepu haljinu krasi i visoki prorez na lijevoj nozi, a koji je otkrio vitke noge lijepe vojvotkinje.

Efektnu haljinu potpisuje modni brend Altuzarra i dolazi s visokom cijenom od oko 15.000 kuna. Pustila je da haljina zasluženo dominira stajlingom odlučivši se za neutralne cipele i clutch torbicu u nude nijansi svog omiljenog brenda L.K. Bennett. Look je upotpunila diskretnim lančićem i visećim naušnicama s potpisom Mappin and Webb.

Iako najčešće bira kreacije domaćih dizajnera vojvotkinja u zadnje vrijeme modnu inspiraciju traži preko bare. Nedavno je nosila haljinu američke dizajnerice Lele Rose, da bi se sad odlučila za haljinu iz aktualne kolekcije američkog dizajnera Josepha Altuzarre

'Mislim da je izgledala elegantno i svježe. Kao i obično izgledala je jako kraljevski, ali je uzorak točkica ipak donio određenu dozu zaigranosti i zabave u njezin stajling', rekao je dizajner Joseph Altuzarra za časopis People.

Uspješni dizajner svoj je brend pokrenuo je 2008, a do sada je dobio najveću američku modnu nagradu, CFDA, za najboljeg dizajnera ženske odjeće u 2014, a njegove kreacije obožavaju Nicole Kidman, Julianne Moore, kao i Margot Robbie koja je u istoj plavoj haljini na točkice nedavno pozirala za magazin Glamour.