FASHION GURU:

Maša Petrov obukla se jednako dosadno kao što njezin suprug priča

12.09.2016 u 20:02

Bionic
Reading

Supruge naših političara Sanja Musić Milanović i Maša Petrov odlučile su za dan izbora odabrati neupadljive elegantne stajlinge. I dok je supruga čelnika SDP-a odabrala dvije lijepe kombinacije, gospođa Petrov, prema ocjeni našeg modnog kritičara Fashion Gurua, odjenula se ovoga puta jednako dosadno kao što njezin suprug priča

Stajling Sanje Musić Milanović možda je pomalo neobičan za odlazak na glasanje na izborno mjesto, ali se isto tako ne može osporiti da je dobar.

Ta njezina duga šarena suknja ljetna je i lepršava, ali isto tako može, pogotovo uz ovu bluzu, proći i za neke svečanije prigode ili večernji izlazak pa ovako na prvu izgleda kao pomalo čudan, previše glamurozan izbor. No svejedno je riječ o lijepoj kombinaciji.

Navečer je shvatila da će morati više trčkarati za svojim nervoznim suprugom pa se preodjenula u praktičniju kombinaciju - elegantne crne hlače i bluzu na prugice.

Sanja Milanović pokazala je dva jako dobra stajlinga, za razliku od sterilne gđe. Petrov koja se obukla jednako dosadno kao što njezin suprug priča.

Sve je na njoj crno. Trebala je odabrati neku vedriju boju ili barem kroj, no spašava je lijep osmijeh…




Maša i Božo Petrov