BARŠUNASTI TREND

Ultimativni hit sezone osvojio i Victoriju Beckham

12.09.2016 u 12:26

  • +15

Modna revija Victorie Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Bivša spajsica, a danas uspješna dizajnerica Victoria Beckham svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto ovog je vikenda predstavila na njujorškom Tjednu mode

Po pitanju pristupa novoj kolekciji, VictoriaBeckham priznaje kako obožava otežati stvari sebi i svom timu prihvaćajući izazove poput rada s baršunom. 'S ovim materijalom se dugo nisam susrela jer je donedavno davao osjećaj starosti i težine. U svjetlijim verzijama baršun poprima sasvim druge konotacije', rekla je Victoria čija nova kolekcija za proljeće/ljeto vrvi baršunastim odjevnim komadima u živim bojama.

Ključnim dijelom kolekcije proljeće/ljeto pokazali su se grudnjaci za koje Victoria kaže da su prirodan slijed nakon prošlosezonskog poigravanja s korzetima.

Osim topova, koji su činili formu grudnjaka, predstavila je komade poput svilenih haljina strukiranog gornjeg dijela, plisirane suknje u kombinaciji s dekonstruiranim košuljama i komade poput uskih prugastih haljina do koljena s ovosezonskim hit detaljem – golim ramenima.

'Svake sezone trudim kreirati nešto drugačije. Najnoviju kolekciju krasi neopterećenost, a dekonstruirani detalji sve komade čine lako nosivima', izjavila je Victoria Beckham.

Baršun trenutačno krasi titula najpoželjnije tkanine u nadolazećoj sezoni, a Beckham je svojom kolekcijom potvrdila da još dugo neće izgubiti na aktualnosti.

Osim poigravanja s najpoželjnijom tkaninom sezone, dizajnerski se suočila s tradicionalnim materijalima poput čipke, kože, isprane svile i satena kojima je podarila nov i svjež izgled.