STILSKI ZAOKRET

Potpuno neočekivano izdanje Victorije Beckham

07.09.2016 u 12:19

  • +5

Victoria Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica ovih dana predstavlja svoju novu kolekciju na njujorškom tjednu mode, a užurbane radne dane uoči velike revije iskoristila je za predstavljanje nove odjeće . Iako je poznata kao kraljica elegancije, njezin modni odabir ovoga puta bio je prilično neočekivan

Victoria Beckham najbolja je ambasadorica svog modnog brenda i rijetko kad nosi nešto što nije sama dizajnirala. Strogi krojevi, pročišćeni, nerijetko minimalističkog dizajna i luksuzni materijali karakteriziraju njezinu modnu filozofiju.

Stoga je pravo iznenađenje ovaj novi jako ležeran styling kojim su dominirale vrećaste udobne bež hlače širih nogavica ukrašene redom gumba i velikim dubokim džepovima uz koje je nosila široku crnu košulju i ravne glomazne saznale, modernu inačicu rimljanki.

Dječačkim lookom Victoria Beckham napravila je odmak od dosadašnjih damskih elegantnih kreacija i nezaobilaznih cipela na visoku petu. No to ne znači da je potpuno odustala od sofisticirana izgleda jer je u istom danu pokazala i elegantan styling s bijelom košuljom i roza hlačama koje je nosila na vrtoglavo visoke štikle.

Iako je ne tako davno izjavila kako se ne može koncentrirati u ravnim cipelama, posljednjih godinu dana sve češće nosi ravne cipele i tenisice te priznaje da joj je danas prioritet – udobnost.

'Više ne mogu nositi visoke pete. Barem ne dok radim. Uostalom, puno putujem pa mi odjeća treba biti jednostavna i udobna', rekla je Victoria ne krijući koliko joj se stil promijenio s godinama te da sada sve više teži udobnosti.

'Odjeća mora biti jednostavna i udobna', kaže Victoria koja je prošle godine morala operirati stopala, što je bila direktna posljedica dugotrajnog nošenja visokih potpetica.