TRENDI U KRPICI OD 200 KN

Ovakva Kate Middleton nikoga ne ostavlja ravnodušnim

03.09.2016 u 11:59

  • +2

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea haljine je zamijenila ležernim outfitom i pokazala da je titula ne sputava u opuštenom stilu odijevanja

U pratnji supruga, princa Williama, Kate Middleton posjetila je Tresco Abbey botanički vrt, a za putovanje brodom do odredišta i opušteni dan u prirodi odabrala je vrlo primjeren i mladenački styling.

Umjesto omiljenih nude štikli, ovoga puta nosila je također njoj vrlo drage Moonson platforme, a uz vrlo uske hlače s uzorkom dašak elegancije dodala je sakoom ispod kojeg je nosila bijeli top. Iako naizgled izgleda vrlo klasično, lijepi sako brenda Smythe ima asimetričan kroj na leđima i odlično odgovara mladenačkom stylingu omiljene britanske princeze.

Simpatičnim outfitom opet je podsjetila zašto je po mnogima najbolje odjevena dama među kraljevskom svitom. Skupe krpice njezinih omiljenih dizajnera poput L.K. Bennetta, Erdema, Jenny Packham, Temperley London, Hobbsa ili Beulah, Vojvotkinja je zamijenila hlačama puno povoljnijeg brenda Gap. Upečatljive hlače s uzorkom razigrale su cijeli styling, a trenutno su i na sniženju pa koštaju oko 200 kuna.

Očekivano je dobila peticu za stil, a ovaj styling sigurno će kopirati njezine mnogobrojne obožavateljice i potražiti trendi hlače.