KAKVA LJEPOTICA

Prekrasna kći Cindy Crawford zasjenila i slavnu mamu

02.09.2016 u 15:06

  • +8

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Karijera 14-godišnje kćeri supermodela Cindy Crawford nezaustavljivo se kreće ulaznom putanjom. Nakon što je krasila naslovnice Voguea i Pop magazina te odradila kampanje za modne brendove Miu Miu i Chrome Hearts, prelijepa tinejdžerka pod svjetlima reflektora našla se i zbog uloge u filmu 'Sister Cities', svom glumačkom debiju

Nova zvijezda u svijetu mode, 14-godišnja Kaia Gerber pozirala je na crvenom tepihu povodom premijere filma poput prave profesionalke, a podršku joj je dala cijela obitelj, majka Cindy Crawford, otac Rende Gerber i 17-godišnji brat Presley Gerber koji se također bavi modelingom.



Za kćerkinu premijeru, 50-godišnja Cindy Crawford odabrala je jednostavan, elegantan outfit, tamnoplave hlače i svilenu košulju u istoj nijansi, dok je stajling podignula clutch torbicom u metalik nijansi, zlatnim sandalama i lančićem s velikim zlatnim medaljonom. No, prava zvijezda crvenog tepiha bila je njezina kći koja je s lakoćom sve ostale uzvanike bacila u drugi plan, a prekrasna tinejdžerka svakim danom sve više izgleda poput slavne mame.

Tinejdžerka je zablistala u odijelu s potpisom dizajnera Zuhaira Murada, sakou i skinny hlačama s efektnim detaljima - srebrnim patentnim zatvaračima. Stajling je zaokružila elegantnim crnim sandalama Alexe Wagner i upadljivom srebrnom choker ogrlicom, trenutno najpoželjnijim modnim dodatkom.