JEDNOSTAVNO I OTKAČENO

Ludo dobar stajling koji ćete poželjeti kopirati

30.08.2016 u 13:44

  • +4

Izabel Goulart

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prelijepa Brazilka Izabel Goulart u zadnje vrijeme privlači pozornost ne samo svojom senzacionalnom figurom, već i istančanim modnim stilom, a da je totalno šik i kad putuje, pokazala je i u zračnoj luci

Victorijina anđelica Izabel Goulart ima sve zapaženije stajlinge, a najviše oduševljava svojim opuštenim street style kombinacijama koje su uvijek udobne, ali i pomalo pomaknute zahvaljujući nekom otkačenom komadu.

Outfit koji je pokazala u zračnoj luci u Rio de Janeiru bio je pun pogodak. Lijepa manekenka očito je pronašla savršenu modnu formulu. Za nju je to statement majica ili vesta uz obične traperice i zanimljive cipele te neizbježna dizajnerska torba.

Ovoga puta uz obične traperice vintage kroja, kakav je sad u trendu, nosila je otkačenu crnu vestu ukrašenu očima s krznenim obrvama u živim bojama. Riječ je o efektnoj vesti s potpisom luksuzne talijanske modne kuće Fendi, čija cijena iznosi paprenih 10.000 kuna. Uz nju je 31-godišnja ljepotica nosila trendi mokasine u metalik nijansi i Fendijevu torbicu Mini Peekaboo od pitonove kože u roza nijansi, čija cijena iznosi vrtoglavih 38.000 kuna, a look je zaokružila efektnim sunčanim naočalama također s Fendijevim potpisom.

Zgodna fashionistica nedavno je oduševila još jednim efektnim stajlingom - skupocjenom Guccijevom crveno–bijelom vestom s velikim tigrom na prsima i predimenzioniranim puf-rukavima. Uz nju je znalački kombinirala bijele Frameove traperice i čipkaste espadrile s potpisom Valentina.