VJERNA SVOM STILU

Klasična elegancija Sanje Orešković na premijeri filma

30.08.2016 u 12:15

Bionic
Reading

Sanja Orešković, supruga tehničkog premijera Tihomira Oreškovića, na premijeri dokumentarnog filma o našem najtrofejnijem sportašu, paraolimpijcu Mihovilu Španji pojavila se u društvu supruga, vjerna svom modnom stilu – klasičnoj eleganciji

Premijerova supruga pozirala je u jednostavnoj lepršavoj crnoj haljinici sa zvonolikim rukavima i efektnim crno-bijelim uzorkom na sitne kvadratiće na gornjem dijelu haljine i rukavima. Držeći se modnog pravila 'manje je više', odabrala je elegantne crne štikle zatvorenih prstiju, diskretan nakit i prirodan make up, a look zaokružila kultnom Chanelovom torbom.

Chanelova torba Classic Flap (model 2.55) jedna je od boljih modnih investicija, a istraživanje stranice Baghunter pokazalo je da ulaganje u prošivenu Chanelovu torbicu - model 2.55 srednje veličine - donosi veću dobit nego ulaganje u nekretnine, zlato ili dionice, ma koliko to smiješno zvučalo.

Vrijednost ove prepoznatljive torbe samo u posljednjih šest godina narasla je za nevjerojatnih 72 posto, a trenutno se prodaje za 4.900 dolara dok joj je prije šest godina cijena iznosila daleko manje - 2.850 dolara. Od 1955. pa do danas vrijednost ove torbe stalno raste, kao i njena prodajna cijena, a stručnjaci prognoziraju da će se taj trend nastaviti i u budućnosti pa bi do kraja godine mogla prijeći granicu od 5.000 dolara.

Na osnovi dosadašnjih pojavljivanja u javnosti, vidljivo je da Sanja Orešković njeguje casual eleganciju, minimalan i prirodan make-up, jednostavne linije, ali i da je poput većine žena slaba na dizajnerske torbice.

Premijerova supruga u javnosti se tijekom njegova mandata rijetko pojavljivala. Supruga je pratila na rijetkim protokolarnim dužnostima, poput susreta s princem Charlesom i Camillom, vojvotkinjom od Cornwalla, u Banskim dvorima, kad se našla u središtu pozornosti zbog svog elegantnog i odmjerenog stylinga s potpisom domaće modne kuće – Linee Exclusive.

Sa suprugom i četvero djece putovala je i u Vatikan na susret s papom Franjom, za koji je odjenula klasični komplet od suknje i sakoa u crnoj boji, no glavu tada ipak nije prekrila crnim velom. Rijetko se pojavljivala i na zagrebačkoj špici, a kad je riječ o društvenim pitanjima, svoje mišljenje iskazala je priključivši se povorci inicijative Hod za život, koja se zalaže za zabranu pobačaja, u kojoj je zajedno sa Željkom Markić prosvjedovala središtem Zagreba.