KRALJICA SA STAVOM

Minicom je prekršila sva pravila, ali izgleda sjajno

28.08.2016 u 12:40

Bionic
Reading

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, kraljica Letizia, iskrala se sa suprugom na večeru u Madridu i iznenadila jako kratkom suknjom

Španjolska kraljica Letizia više puta bila je prozivana zbog smjelih modnih kombinacija, a njezin styling za odlazak ne večeru sa suprugom do sada je možda najveće iznenađenje zbog mini suknje.

Kao kraljica, nekadašnja novinarka mora se držati nekih protokola kada je slaganje outfita u pitanju i iako je smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, ponekad kao da namjerno zaboravlja da je pod povećalom javnosti i čini što hoće ili je mislila da privatni odlazak na večeru paparazzima ovog puta neće biti zanimljiv. Ipak, elegantni kralj i kraljica u casual izdanju uhvaćeni su po izlasku iz jednog madridskog restorana.


Nakon što su joj zamjerali da ne bi trebala nositi kožne culotte hlače, ona ih je nosila nekoliko puta, ali nitko ne može reći da njezin stil odijevanja nije dovoljno elegantan i u većini slučajeva primjeren.

Čini se da je za ljetnu opuštenu večer sa suprugom, kraljem Felipeom, odlučila nakratko biti poput svih drugih pa je odabrala lepršavu mini suknju koja seže visoko iznad koljena. Osim mini suknje, odbacila je štikle i do restorana prošetala u balerinkama koje se vežu oko noge i to jedan od najvećih trendova koji će se sigurno biti prisutan ove jeseni. Očekivano, ona često nosi komade domaćeg odnosno španjolskog high street brenda Zara, a nedavno je styling obogatila naušnicama iz Manga koje su na ljetnjm sniženjima koštale svega 25 kuna.


Ta je moderna kraljica svojim chic stilom, koji se zapravo lako kopira, stoga postala uzor mnogim ženama.

I ovoga puta nosila je španjolske komade. Brend Reina pohvalio se na Instagramu kako je lijepa kraljica šetala u njihovim balerinkama i imala njihovu torbicu, a djelomično je i uspjela privatno uživati u večeri sa suprugom jer postoji tek nekoliko fotografija tog izlaska.