I ZARUČNIKA

Opako zgodna Jelena Rozga zasjenila romantični izlazak

28.08.2016 u 11:44

  • +3

Jelena Rozga

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

U pulskom amfiteatru u sklopu turneje Familija Live koncert su održali Gibonni i Oliver Dragojević, a među posjetiteljima su bili Jelena Rozga i Stjepan Hauser

Topla ljetna večer bila je idealna za romantični izlazak, a Jelena Rozga doslovce je sjajila u elegantnom outfitu. Plisirana srebrna suknja duljine ispod koljena samo je jedan od najavljenih trendova kojih su prepuni izlozi trgovina u novim kolekcijama. High street brendovi sjajne plisirane suknje nude po povoljnim cijenama jer, kao i uvijek, prate kuće visoke mode pa u korak s njima imaju pripremljene slične novitete znajući da si skupocjene krpice mogu priuštiti samo dame jako dubokog džepa.

❤️ #photooftheday #arena #pula #beautifulnight #jelenarozga

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Uz ležerno odjevenog zaručnika, koji je sako i poderane traperice upario s tenisicama, Jelena se modno uskladila komadima u crnoj boji, a ženstvenost naglasila izazovnim štiklama.

Uz srebrnu i upečatljivu suknju, ostali detalji su bili minimalistički, ali opet u trendu poput choker ogrlice koja je zaokružila outfit. Jelena i Stjepan kao da su našli idealan spoj svojih stylinga jer nije to prvi put da se nježna Jelena drži svojih ženstvenih kombinacija dok je njezin zaručnik u tenisicama.

All you need is love!❤️ #love

Fotografiju objavljuje Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)