BEZ MANE

Ona i u običnoj haljini izgleda kao na naslovnici

25.08.2016 u 16:05

  • +3

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Margot Robbie otputovala je u daleki Japan zajedno s dečkom Tomom Ackerleyjem, a prelijepom haljinom i cipelama opet je dokazala zašto je smatraju jednom od najbolje odjevenih dama među slavnim glumicama

Australska ljepotica Margot Robbie ima svoj stil odijevanja koji uvijek plijeni pažnju, a vrlo često ostavlja dojam kao da se i ne trudi previše. Tajna njezina dobrog stila definitivno se krije u jednostavnosti jer slavna glumica odmjereno kombinira hit-komade s bojama i krojevima koji najbolje odgovaraju njezinoj nježnoj pojavi. Dok na crvenom tepihu bira raskošne i hrabre kreacije, u slobodno vrijeme voli ležerniji stil u lepršavim i laganim krpicama s printom ili, pak, boho stil.

I ovaj put, za dolazak u Japan, prelijepa Margot blistala je u haljini na preklop poznatog brenda The Reformation. Naizgled vrlo jednostavna haljina zapravo ima kroj koji laska svakoj ženi, najviše zbog preklopa oko struka i trakica koje se vezuju u mašnu, a to na kraju daje jednu notu ženstvenosti i romantike.

Uz crvenu torbicu Gucci, lijepa je glumica odabrala šik cipele koje su veliki hit ove sezone. Radi se o cipelama na petu od brušene kože u pink boji, a kako se samo nataknu, djeluju jednako udobno baš kao i haljina. Margot je inače velika zaljubljenica u modu i među prvim je celebrity damama nosila hit-cipele Sylvia modne kuće Gucci koje izgledom jako podsjećaju na ovaj pink model.

Australska glumačka senzacija, koja je veću pozornost javnosti doživjela ulogom u filmu 'Vuk s Wall Streeta', u ponovnom je fokusu javnosti zahvaljujući ulozi zle akcijske junakinje Harley Quinn u filmu 'Suicide Squad' nastalom prema stripovskom predlošku.

Glumica je u Japan otišla promovirati upravo taj film, a kako je na crvenom tepihu tijekom premijera u Americi svaki put bila još ljepša i u sve boljim kreacijama, ne očekuje se ništa manje ni u nastavku turneje.