NOSIVE I LJETI

Najbolje krpice za bezbolan prelazak u jesenski stil

23.08.2016 u 07:02

  • +14

Mornarski stil

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prelazak iz ljetnih u jesenske krpice nikada nije zgodan jer promjenjivo vrijeme zahtijeva slojevito odijevanje pa se čini kao da nam treba koji komad više. Ipak, uz bezvremenski stil s mornarskim štihom ne možete pogriješiti, a i lako ćete pronaći upravo takve krpice jer su opet 'in'

Mornarski stil odijevanja nikada ne izlazi iz mode, a kako su najavile neke od najutjecajnijih modnih kuća poput Burberryja, Nine Ricci, Altazurre ili Tommyja Hilfigera, bez njega nikako nećemo moći ni ove jeseni.

Štoviše, sve trendove prate i high street brendovi pa su se dobro opskrbili najpoželjnijim jesenskim outfitima. Sama najava da će nas mornarski štih podsjećati na lijepe ljetne dane i tijekom jeseni već su bile hlače sa zlatnim gumbima, a uz vječne prugice i kombinaciju mornarski plave nije teško složiti takav outfit

Počevši s običnom bijelom majicom pa hlačama i sakoom ili haljinom na prugice, uz pokoji zlatni detalj u nakitu, nije teško složiti taj idealan styling, a svaki komad uvijek ćete lako kombinirati i s drugom odjećom u ormaru.

Želite li pak jedan komad kojim ćete označiti svoju vjernost ovom bezvremenskom stilu, uložite u military kaput s duplim redom kopčanja.