NOVA MODNA MILJENICA

Tko je Sofia Richie, djevojka o kojoj svi pričaju?

17.08.2016 u 14:03

  • +20

Sofia Richie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nova ljubav Justina Biebera i cura zbog koje je izbrisao svoj profil na Instagramu 17-godišnja je Sofia Richie, mlađa kći slavnog pjevača Lionela Richieja i sestra modne dizajnerice Nicole Richie

Nakon što su se svjetski mediji raspisali o Bieberovom ratu s obožavateljima u koji se uključila i njegova bivša djevojka, pjevačica Selena Gomez, u središte pozornosti dospjela je 17-godišnja ljepotica koja je nedavno osvojila srce problematične teen zvijezde. Plavokosa ljepotica našla se u središtu pozornosti nakon što su vjernifanovi slavnog pjevača zasuli ružnim komentarima fotografija nakojima se par zabavlja zbog čega je Bieber na kraju revoltirano prvo zaključao da bi zatim izbrisao apsolutno sve fotografije sa svog Instagram-profila kako bi zaštitio Sofiju.

Velika medijska pozornost i veza s glazbenom teen senzacijom zasigurno neće škoditi ambicioznoj ljepotici koja ima ozbiljne planove u modnom svijetu. Ne krije da joj je san stvoriti luksuzan modni brend po uzoru na slavne holivudske blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen koje su nakon glumačke karijere uspješno uplovile u modne vode s prestižnim brendovima Elizabeth & James i The Row.

'Definitivno znam da ću se u budućnosti baviti modom, vjerujem dizajnom. Želim uložiti svu svoju energiju u nešto što će biti samo moje. Stoga je vlastiti brend jednoga dana moj glavni cilj', kaže Sofia.

Najmlađa kći Lionela Richieja do tada polako, ali sigurno gradi manekensku karijeru. Prije dvije godine potpisala je ugovor s agencijom Select Model Management pa je do sada kao model krasila stranice kineskog izdanja Voguea, Vanity Faira, Nylona i magazina Town and Country, a prošloga je ljeta bila i zaštitno lice Madonninog modnog brenda Material Girl.

@voguechina

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on


Sofia preferira opušten modni stil, edgy sportski look. Iako se druži s it curama današnjice, Kendall i Kylie Jenner, Bellom Hadid i Hailey Baldwin, njezin stil ipak djeluje malo autentičnije i primjerenije njezinim godinama. Rijetko nosi cipele s potpeticama, eventualno na crvenim tepisima koje rijetko pohodi, dok privatno najčešće nosi tenisice te glomazne ravne cipele i gležnjače.

'Moj stil je edgy, ali pomno osmišljen. Nisam tip cure koja izlazi iz kuće u vrućim hlačicama, crop topu i starkama. Ne sviđa mi se takav look. Želim da moj stil ljudi shvaćaju ozbiljno, a ne da me doživljavaju kao malu curu koja ima stilista', kaže Sofia čiji su zaštitni znak otkačene frizure s pletenicama.

??yup

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on


Ne krije da najviše voli posuđivati stvari iz ormara starije sestre, poznate fashionistice i modne dizajnerice Nicole Richie koja joj je, između ostalog, i najveći modni uzor.

'Nicole je definitivno za mene ikona stila, ali i najbolja osoba za odlazak u šoping. Ona je jako iskrena. Dok se drugi boje da će mi povrijediti osjećaje ako kažu da mi nešto ne stoji dobro, s Nicole to nije slučaj', rekla je Sofia koja kao omiljene brendove ističe Celine i Saint Laurent iako se najčešće može vidjeti u otkačenim komadima s potpisom Moschina, Pume ili Ferrarija.

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Lost in the shops

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on