KAKVA LJEPOTICA

Izazovne krpice zasjenila je beskrajno dugim nogama

17.08.2016 u 09:17

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen uvijek je u središtu pažnje zahvaljujući nevjerojatno lijepom tijelu, a otkako je u travnju rodila djevojčicu Lunu, svi su očarani što izgleda još bolje nego prije

30-godišnja ljepotica kao da namjerno koristi svaku priliku kako bi zlobnicima pokazala koliko dobro izgleda jer otkada je postala majkom često je na društvenim mrežama kritiziraju zbog toga što se tako brzo vratila u formu, ali i provodi vrijeme sa suprugom bez bebe.

Chrissy se, pak, drži one uzrečice da sretna majka znači i sretnu bebu te neopterećeno uživa u izlascima sa suprugom Johnom Legendom. No, jednako tako, na društvenim mrežama rado dijeli intimne trenutke s kćerkicom. Par je odmah rekao da se neće skrivati od javnosti nakon što Chrissy rodi, a budući da su nekoliko godina pokušavali dobiti bebu, ne čudi da sreću žele podijeliti sa svim fanovima.

Za popodnevnu šetnju Beverly Hillsom Chrissy je opet odjenula vruće traper-hlačice i obula štikle kojima je dodatno naglasila fantastične noge. Traperice s potpisom One Teaspoon ovog su joj ljeta među najdražim komadima te ih često nosi uz izazovne cipele poput ovih Alexandera Wanga s leopard-uzorkom.

Uz trendi torbicu slavnog brenda Chloe, majka malene Lune od sunca se zaštitila sunčanim naočalama iz kolekcije Victorije Beckham te složila klasičnu ljetnu frizuru kako bi joj bilo ugodnije po vrućinama.

Poput prave fashionistice, stajling je zaokružila hit-topom koji otkriva gola ramena i dodala ogrtač. No, sve te izazovne krpice opet je zasjenila svojim najjačim adutom – beskrajno dugim nogama.