ZANOSNE OBLINE

Hrabro je pozirala u neobičnom bikiniju i sve zadivila

12.08.2016 u 21:04

Bionic
Reading

Kupaći kostimi vruća su ljetna tema, posebno kada su drugačiji ili ih nose ljepotice poput Belle Hadid

Traper je vječni klasik koji je čini se nezamjenjiv čak i na plaži, premda se mora priznati da kao kupaći kostim ne djeluje previše udobno. No kako to već biva u modnom svijetu, jedni će se zgroziti, a drugi će reći da je traper bikini Belle Hadid pun pogodak.

Visoko rezane traper gaćice s tankim vezicama te grudnjak od trokutića istaknuli su sve obline manekenke čija je sestra Gigi trenutačno prava vladarica svih većih modnih kampanja.


Bez obzira na to, Bella se ludo zabavlja, a fotografiju u oskudnom bikiniju objavila je na Instagramu te podijelila još nekoliko trenutaka s rođendanske proslave svoje prijateljice Kylie Jenner, na kojoj je nosila izazovnu traper kombinaciju.

Glamurozna proslava 19-rođendana mlađe sestre iz poznatog klana Kardashian održala se na jahti, a na fotografijama se vidi da je Bella bila i u društvu Kendall Jenner te Hailey Baldwin. Ujedno su imale još jedan razlog za slavlje jer Kendall je na naslovnici američkog Voguea za rujan, a to je najvažnije izdanje u godini pa je mnoge blago šokiralo da je mlada Kardashianaka imala tu čast.

chillin

Fotografiju objavljuje Bella Hadid (@bellahadid)