KLASIČNA I ELEGANTNA

Ovo je najveća konkurencija običnoj bijeloj košulji

25.08.2016 u 07:28

  • +16

Hit prugaste košulje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Bijela košulja koja slovi za najpametniju modnu investiciju, napokon je dobila ozbiljnu konkurenciju. Prugaste ženske košulje nalik muškima osvojile su modni svijet, o čemu dovoljno govori ponuda u prodavaonicama

Kad se spoje klasične prugice s bezvremenskim krojem košulje, dobiva se odjevni komad kojem mnogi prognoziraju veliku popularnost i nakon ljetne sezone.

U moru prugastih primjeraka, posebno se ističu košulje s prugicama u plavim tonovima koje neodoljivo podsjećaju na muške modele. Predimenzionirane, dugačke, s dodatkom džepova ili viška rukava svezanih oko struka, košulje s plavim prugicama slove za modni must-have

Poput modno neuništive bijele košulje, prugaste primjerke, također, krasi svestranost zbog koje odlično izgledaju u kombinaciji s različitim odjevnim komadima i u različitim prigodama.

U jesenskoj sezoni nećete pogriješiti ako je primjenjujete kao alat slojevitog stila oblačenja, noseći je ispod veste ili trendovske jakne. Poput bijele košulje, prugasti primjerci također će pružiti potrebnu dozu elegancije s kojom nikako ne možete pogriješiti.

Double blue #milanfashionweek #MenSS2017 #blue #streetstyle

Fotografiju objavljuje Sandra Semburg (@sandrasemburg)