KONAČNO JE PRIZNALA:

'Koristim filere, ali ne i botoks'

10.08.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Nekada je bila poznata kao atraktivna ljepotica koja je u bikinijima krasila naslovnice najpoznatijih časopisa, ali sa 62. godine Christie Brinkley u središtu je pozornosti zbog mladolika izgleda i svi žele znati njezinu tajnu

Već dugi niz godina svi se čude kako Christie Brinkley uspijeva izgledati upola mlađe te su mnogi uvjereni da je išla na estetske zahvate, ali ona je opet sve demantirala i tvrdi da su za nju vrhunac estetskih korekcija - fileri.

'Odrasla sam u Malibuu, a zatim me karijera odvela na plaže diljem svijeta na kojima sam stalno bila izložena suncu. Svjesna sam koliko sam se izlagala štetnim sunčevim zrakama tijekom godina i uvijek tražim način kako to preokrenuti', rekla je za People te usput priznala da povremeno koristi filere i ide na tretmane laserima.

Botoks joj se, kaže, nikako nije svidio pa je od njega odustala, a svima preporuča da se brinu o sebi. To podrazumijeva unutarnju i vanjsku njegu, uz zdrav način života pa sve do krema i neinvazivnih tretmana. Često naglašava kako ima bore zbog karijere modela, ali ni zbog čega ne žali te radi sve da bi uvijek izgledala najbolje što može.

'Ponekad u komentarima na Instagramu žene pišu zle komentare, da je sve lažno i da koristim samo filere, bez moje kreme Recapture 360, ali jedno bez drugog ne može. Morate se kompletno brinuti o sebi, njegovati kožu jer fileri sami po sebi ništa ne znače. To je samo pola posla', rekla je Christie i potvrdila da koristi filere u kombinaciji s ostalom njegom. Također je uvjerena da veganska prehrana puno pomaže te se cjelokupno osjeća bolje i ima više energije.