OSTVARENJE SNOVA

Ovo je najpoželjnija vjenčanica na svijetu

10.08.2016 u 15:07

Bionic
Reading

Potraga za idealnom vjenčanicom u današnja vremena jednostavno ne može proći bez interneta jer svi imaju stranice s mnogobrojnim fotografijama pa buduće mladenke lakše mogu vidjeti što žele i kako izgleda njihova haljina iz snova. A zahvaljujući potrazi putem interneta i popularnom Pinterestu jedna se vjenčanica izdvojila kao favorit

Australska modna kuća Grace Loves Lace može biti ponosna na prelijepu vjenčanu haljinu imena Hollie 2.0 jer nju je na Pinterestu označilo čak 2,5 milijuna djevojaka kao vjenčanicu iz snova.

Lijepa vjenčanica napravljena je od čipke. Ima otvorena leđa, srcolik dekolte povezuju tek dvije tanke i seksi naramenice, a preko čipke se proteže svila složena u trake. Na povjetarcu svila leprša i otkriva čipku ispod. Dodatni efekt ima i svileni dugi šal koji se može staviti oko vrata i pustiti da pada po leđima, sve do poda.


Originalna haljina Hollie dizajnirana 2013., a kada je odmah rasprodana, dizajnerica Megan Ziems napravila je njenu novu verziju s oznakom 2. Kako je rekla za Independent, popularnost haljine kao da još više raste jer tjedno imaju oko 500 zahtjeva za izradu vjenčanice.

#holliedress

Fotografija koju objavljuje @mskheels


Uzme li se u obzir koliko inače košta najam vjenčanice, cijena Hollie 2.0 ne čini se toliko pretjeranom jer košta nešto manje od 10.000 kuna. I čini se da Grace Loves Lace misli na svaki detalj jer svjesni raznih online prevara djevojkama nude savjete i pomoć čak i putem Skypea kako bi svi na kraju bili potpuno zadovoljni.