NOVE LG čokolade BL20 i BL40

Povratak modne poslastice

18.11.2009 u 11:43

Bionic
Reading

Nova LG Čokolada, nasljednica popularnog mobitela iz 2005. godine, odnedavno je dostupna i na hrvatskom tržištu, i to u dva modela, BL40 i BL20. Iako je u dizajnu mobilnih uređaja minimalizam već isprobano rješenje za elegantan izgled, nova Čokolada nadilazi već poznate oblikovne kombinacije

Svojevrsni modni debi nova Čokolada ostvarila je na reviji modne marke Twenty8Twelve dizajnerice Savannah Miller i njezine slavnije sestre glumice Sienne, koje su izradile limitirano izdanje dizajnerske futrole za ovaj model. Atraktivan dizajn uređaja nisu propustili komentirati ni urednici najznačajnijih svjetskih modnih časopisa kao što su Vogue, GQ i Elle, koji su se složili da nova Čokolada ima tijelo poput supermodela.

Nova LG Čokolada BL40
s lakoćom razbija konvencionalni pristup izgledu kućišta i performansama zahvaljujući širokom zaslonu omjera stranica 21:9 na kojem korisnici sada mogu gledati realistične videosadržaje kino formata bilo kad i bilo gdje. Nova Čokolada web stranice prikazuje u cijelosti te nema potrebe za vodoravnim prelistavanjem (skrolanjem). Uz to, Dual Screen zaslon na dva dijela i prikazuje naslov e-mail poruke i njen sadržaj odjednom.
Za razliku od modela BL40, nova Čokolada BL20 izgledom podsjeća na legendarni 'original'. Model BL20 nadopunjen je uglađenim detaljima te posjeduje napredniju verziju skrivenih tipki za navigaciju. S poboljšanom brzinom korisničkog sučelja, odgovor crvene strelice očarat će vas sjajnom mogućnošću upravljanja laganim dodirom vašeg prsta. U tankom kliznom uređaju debljine svega 12,3 mm smještena je kamera od 5 MP s vrhunskim performansama, koja u 3G okruženju predstavlja tehnički napredak ovog pravog dizajnerskog telefona.

Modno osviješteni korisnici zasigurno neće propustiti priliku da zaslade svoju mobilnu komunikaciju novim LG-Jevim uređajima oblikovanima za budućnost.

Za više informacija posjetite www.lge.hr te newchocolate.lgmobile.com/hr