MILA KUNIS

Napokon je zablistala u pravom trudničkom izdanju

29.07.2016 u 23:30

Bionic
Reading

Dvije premijere istog filma u dvjema posve različitim haljinama - dugoj crnoj za New York i koktel-varijanti za Los Angeles - bile su dovoljne da glumica Mila Kunis zablista. Unatoč trudničkom trbuščiću, koji je sada već dobro vidljiv, Mila izgleda odlično i bez problema nosi cipele s visokim potpeticama

Kada bismo gledali fotografije lijepe glumice, s nedavnih premijera njezina posljednjeg filma 'Bad Moms', samo sprijeda, ne bismo ni primijetili da je MilaKunis ponovno trudna. Ipak, čim se okrene bočno, trudnički trbuščić lijepo se ističe, bez obzira kakav bio kroj haljine. Za dvije premijere, onu u New Yorku i u Los Angelesu, Mila je odabrala dvije različite kombinacije, ali s temeljnom crnom bojom. U New Yorku je tako prošetala u dugoj crnoj haljini s ušivenim džepovima koje je rado koristila kod poziranja. Uz haljinu je kombinirala sandale maslinaste boje, a na ruci jedva su se isticale tanke narukvice, među kojima je bila vidljiva i crvena koja neodoljivo podsjeća na narukvice od konca ili vune koje štite protiv uroka, a nose ih sljedbenici kabale.


Crna duga haljina s koso ušivenim džepovima i maslinaste sandale bile su dovoljne
da lijepa trudnica zablista na premijeri

Za premijeru u Los Angelesu odlučila je odjenuti crnu koktel-haljinu AtelieraVersace koja je na grudima osvježena baršunastim detaljima u crvenoj i plavoj boji podebljanoj printom. Uz to je kombinirala neobične ružičaste stiletto štikle u špic s crvenim detaljima nalik mašni, i sve to uz neizostavnu crvenu narukvicu. Obje kombinacije laskale su njezinoj trudnoći pa je Mila naprosto blistala unatoč vrućini.