VRUĆI TREND

Djevojke u bijelim krpicama zavladale špicom

29.07.2016 u 07:07

  • +7

Djevojke sa zagrebačke špice

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Bijela je jedna od omiljenijih boja, posebice ljeti kada nesnosne vrućine ne podnose tamne krpice. Imajući ovu činjenicu u vidu, zgodne Zagrepčanke špicu su obogatile kombinacijama u ovoj prozračnoj i klasičnoj boji

Sinonim za vječnu klasiku - bijela boja - bez puno muke pruža ženstvene modne rezultate, što su potvrdile i djevojke sa špice.

Neke od njih odlučile su zablistati u bijelim haljinama iznad koljena u uskoj i širokoj formi, a većina modno osviještenih Zagrepčanki svoje ljetne outfite slaže oko pojedinih odjevnih predmeta u bijeloj boji, poput ženstvenih bluza, vječnih bijelih traperica ili laganih trendovskih ogrtača koji složenim kombinacijama daju posebnu notu elegancije.

Po pitanju bijelih bluza djevojke uglavnom odabiru trendovske modele s popularnim detaljem golih ramena koji slovi za hit sezone.

Iako ih ni posebno visoke temperature ne mogu odvojiti od omiljenih tenisica, sve više djevojaka prednost daje pravoj ljetnoj obući noseći trendovske modele s blok-petom, jednostavne ravne sandale ili platformice s petom nalik bezvremenskim espadrilama.