LJETNI GLAMUR

Catherine Zeta-Jones u izdanju kakvo još niste vidjeli

26.07.2016 u 19:37

Bionic
Reading

Slavna Catherine Zeta-Jones, koju se u posljednje vrijeme rijetko viđa u javnosti, sve je iznenadila ljetnim izdanjem na francuskoj rivijeri, na kojoj sa suprugom Michaelom Douglasom uživa na skupocjenoj jahti

Jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones ljetne mjesece odlučili su provesti na francuskoj rivijeri te uživaju u plovidbi na skupocjenoj jahti. Kada su more odlučili zamijeniti kopnom, Catherine Zeta-Jones pred dežurnim fotografima pojavila se u idealnom ljetnom izdanju s dozom glamura.

Ova 46-godišnja glumica odlučila se za indijski stil odijevanja zablistavši u dugom bijelom kaftanu s mnoštvom sjajnih ukrasa. Raskošnost odjevnog komada istaknuta je parom bijelih sandala sa zlatnim ukrasima, a modni dodaci poput bijele Chanelove torbice zmijskog printa i zlatnog nakita u znaku visećih naušnica i para narukvica savršeno su zaokružili glamurozan ljetni izgled.

Gustu smeđu kosu, koja je s vremenom postala zaštitni znak ove velške ljepotice, Catherine je odlučila pokazati u raspuštenom izdanju dok se po pitanju make-upa odlučila za smeđe tonove.

Poput Catherine, ni Michael se nije ustručavao pojaviti u opuštenom ljetnom izdanju odabravši havajsku košulju, klasične bijele hlače na crtu i popularne mokasine brenda Tods.

U nedavnom obraćanju medijima Catherine se osvrnula na svoj 15 godina dug brak sa slavnim glumcem, priznavši kako su ona i Michael uložili mnogo truda u saniranje bračnih problema i kako su zahvalni na međusobnoj ustrajnosti.