MODA IZ SAN DIEGA

Stajlinzi holivudskih ljepotica koje ćete poželjeti kopirati

25.07.2016 u 19:56

  • +6

Najbolji Comic-Con stajlinzi

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/ Tatjana Janković

Bionic
Reading

Ovogodišnji Comic-Con u San Diegu standardno je vrvio slavnim holivudskim ljepoticama koje su, osim promoviranja novih filmskih projekata, pažnju javnosti pridobile zanimljivim modnim izdanjima

Tradicionalno okupljalište fanova znanstvene fantastike pokazalo se kao odlična prilika holivudskim ljepoticama za odbacivanje svečanih toaleta kako bi zablistale u trendovskim izdanjima.

Zvijezde dugoočekivanog filmskog spektakla 'Suicide Squad' Margot Robbie i Cara Delevingne promociju filma potpomogle su stajlinzima koji će se još dugo pamtiti.

Australska ljepotica Margot Robbie, koja u filmu tumači ulogu Harley Quinn, na panel-diskusiju stigla je u haljini kaki boje asimetrična kroja i s velikim remenom oko struka koja neodoljivo podsjeća na rekonstruirani i bezvremenski baloner. Haljina je djelo brenda Monse, a njezin vojnički izgled dodatno je podebljala odabirom crnih čizmi do gležnja s masivnom petom.

Model Cara Delevingne odlučila je igrati na kartu upečatljivih boja odlučivši se za tirkizne hlače visoka struka i kratki tamnoplavi top s tirkiznim detaljima u znaku prugica.

Nakon što je većinu karijere provela kao brineta, novopečena oskarovka Brie Larson nedavno je predstavila crvenokosi imidž koji je u povodu pojavljivanja na Comic-Conu obogatila elegantnim zelenim kombinezonom s debelim remenom oko struka.

GOOD MORNING!

Fotografiju objavljuje Brie (@brielarson)

Plejadi slavnih i modno osviještenih glumica pridružila se i aktualna Wonder Woman, izraelska ljepotica Gal Gadot koja je crnu majicu ubojitog dekoltea začinila plisiranim narančastim hlačama s printom brenda Solace London. U seksepilnom izdanju nije se ustručavala pokazati ni Rachel McAdams pojavivši se u ultrakratkoj haljini Self-Portrait kojom je u prvi plan stavila savršeno istrenirane noge.

I dok su spomenute glumice ovogodišnji Comic-Con odlučile provesti u stajlinzima upečatljivih boja, glumice poput Vanesse Hudgens, Sophie Turner i Emme Roberts odlučile su igrati na sigurno u crnom.