GLAVNA ZVIJEZDA

Monegaška princeza ukrala pažnju bajkovitom haljinom

24.07.2016 u 10:41

Bionic
Reading

Monegaškoj princezi Charlene nije nikakva nepoznanica impresioniranje mnoštva na svečanim događanjima, a na 68. humanitarnoj večeri u režiji Crvenog križa još jednom se izdvojila kao glavna zvijezda

Princeza Charlene stigla je na svečanu humanitarnu večeru u pratnji supruga, princa Alberta II. I dok je on nosio klasično odijelo u znaku bijelog sakoa, svi su pogledi bili uprti u nju jer je odlučila provesti večer u bajkovitoj lila-plavoj haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Osim boje, glavna posebnost haljine leži u zanimljivom gornjem dijelu bez naramenica i namreškanoj tkanini na području dekoltea koja je činila oblik slova V.

Ova bivša olimpijska plivačica rodom iz Zimbabvea ponovno se istaknula kao glavna zvijezda večeri. Poput prave princeze, bajkovitoj haljini nadodala je par dijamantnih visećih naušnica i pripadajuću narukvicu, a stilom su se naslanjale na jednako sjajnu clutch torbicu.

Blistav ten, potpomognut make-upom u znaku sivog smokey-eye efekta, princeza Charlene naglasila je zabačenim valovitim pramenovima svoje prepoznatljive dječačke frizure.

Iako je raskošnoj večeri u organizaciji Crvenog križa prisustvovalo mnoštvo zvijezda iz svijeta umjetnosti, politike i filantropskog miljea, monegaška princeza Charlene i ovaj put istaknula se zahvaljujući odabiru bajkovite haljine.