LASKAV TREND

Kako slavne dame nose ultimativni hit sezone

07.12.2016 u 14:11

Bionic
Reading

Sa sigurnošću se može tvrditi da su najpopularniji trend ove sezone odjevni predmeti koji otkrivaju ramena. Gotovo da ne postoji slavna osoba koja se barem jednom nije prošetala u bluzi ili haljini spuštenih ramena potvrđujući popularnost ovog sveprisutnog trenda

Posljednja u nizu poznatih koja nije odoljela ovom modnom trendu nepisana je kraljica ulične mode Jessica Alba. Trend golih ramena ova latino ljepotica i uspješna biznismenka utjelovila je cjenovno pristupačnim, bijelim lanenim haljinama s potpisom brenda Reformation. Ova haljina, međutim, nije jedini odjevni komad koji otkriva ramena koji je Jessica posljednjih mjeseci nosila.

Iznimno su popularni i topovi i bluze s trendovskim detaljem kojima nije odoljela vojska poznatih modela poput Rosie Huntington-Whiteley, Mirande Kerr, Belle Hadid ili brazilske ljepotice Alessandre Ambrosio. Svoje ulove bluza i majica otkrivenih ramena često vole kombinirati s trendovskim siluetama trapericama s trapez nogavicama ili prorezima na koljenima, a nisu im strane ni kombinacije poput topova i suknja visoka struka srednje dužine kakvu je nedavno isfurala australska ljepotica Miranda Kerr

Po riječima poznate američke dizajnerice Donne Karan, razlog velike popularnosti trenda golih ramena možda leži u najjednostavnijem razlogu koji se odnosi na činjenicu da taj dio tijela nikad ne stari.

'Zašto ne biste pokazale ramena! To je vjerojatno jedini dio ženskog tijela na kojem se nikad ne debljamo. Zato ih slobodno pokažite. Kad sam jednom prigodom nosila kreaciju s golim ramenima, svi su me kritizirali. Ali kasnije su se u tome pojavile Liza Minnelli i Hillary Rodham Clinton izazvavši pravu modnu senzaciju', svojedobno je izjavila ova američka dizajnerica.