NE POZNAJE GRANICE

Prsten od dva milijuna kuna spojila s jeftinom haljinom

21.07.2016 u 19:03

  • +3

Pippa Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Friško zaručena sestra britanske princeze Pippa Middleton prsten višemilijunske vrijednosti odlučila je kombinirati s cjenovno pristupačnijom haljinom

Pippa Middleton, koju se često može ugledati u ženstvenim kombinacijama, lepršavim haljinama do koljena, svoj zaručnički prsten od dva milijuna kuna nedavno je naglasila romantičnom cvjetnom haljinom danskog brenda Vila koja se na popularnom Asosu nalazila u prodaji po cijeni od 400 kuna.

S osmijehom na licu i sjajnim prstenom na ruci haljinu danskog brenda uspješno je kompletirala platformicamaboje kože čija pletena peta neodoljivo podsjeća na bezvremenske espadrile. Romantičnu kombinaciju naglasila je modnim dodacima poput bež torbice na rame, srebrnog sata i smeđih sunčanih naočala klasičnih okvira.

Nalik poznatijoj sestri, Pippa također nije odoljela pažljivo isfeniranoj frizuri kojom je zaokružila još jednu u nizu svakodnevnih kombinacija s romantičnim predznakom.

I dok je stil Kate Middleton s godinama poprimio sofisticiraniju notu zahvaljujući obavljanju kraljevskih dužnosti i strogom kodeksu odijevanja, u posljednje vrijeme često je se može vidjeti u odvažnijim kreacijama koje neodoljivo podsjećaju na one koja Pippa već neko vrijeme nosi.