DOBITNA KOMBINACIJA

Cool nakit inspiriran morskim bojama i srebrnim detaljima

21.07.2016 u 20:50

  • +2

Mayanas

Izvor: Promo fotografije / Autor: Maja Kljajić

Bionic
Reading

Atraktivni brend Mayanas, koji svojim prepoznatljivim narukvicama već nekoliko sezona zaredom osvaja srca zaljubljenika u modu, pripremio je novu limitiranu kolekciju pod nazivom CRO 401

Ljetna kolekcija povezana je s morem, ljetom, zabavom i uzbuđenjima, a upravo sve to savršeno opisuje i našeg najuspješnijeg i perspektivnog windsurferaEnrica Marottija. Suradnja između popularnog brenda i sportaša idealan je spoj pa je upravo zbog toga kolekcija dobila ime po zaštitnom znaku mladog surfera – CRO 401.

Uz dosadašnji prepoznatljiv dizajn, nova Mayanasova ručno ispletena kolekcija narukvica inspirirana je morskim bojama i srebrnim detaljima, čiji će uzorci ovoga puta osvojiti i mušku populaciju.


Upravo je kolekcija CRO 401 odraz stila prvog hrvatskog profesionalnog windsurfera, talentiranog 25-godišnjaka koji je, osim što je dominirao na svim domaćim windsurferskim natjecanjima, 2014. godine osvojio prvo mjesto na IFCA prvenstvu Europe te postao europski prvak, a 2016. godine postao viceprvak svijeta na IFCA svjetskom prvenstvu ovog ljeta na Bolu na Braču.

Enrico predstavlja mladu nadu svjetskog windsurfinga, a prepoznale su ga i tvornice NEILPRYDE i RRD, koje proizvode daske i jedra, te su ga priključile svom timu u kojem sada jedri s najboljim svjetskim surferima.