ŠIK STYLING

Nikolina Ristović s lakoćom zasjenila holivudske zvijezde

21.07.2016 u 21:24

Bionic
Reading

Na ekskluzivnoj dobrotvornoj zabavi u organizaciji holivudske zvijezde Leonarda DiCaprija, koja se već treću godinu zaredom održava u mondenom francuskom ljetovalištu St.Tropezu, bila je i Nikolina Ristović te je još jednom dokazala da ljepotom i stylingom može parirati i najvećim zvijezdama iz svijeta showbiza

Za gala večeru atraktivna televizijska voditeljica odabrala je crnu mini haljinu sa statement zlatnim ukrasima, a koja je dio kolekcije Resort 2016. Fausta Puglisija, talijanskog dizajnera kojeg obožavaju holivudske zvijezde.

Nikolina je jedna od prvih domaćih ljepotica koje su se ohrabrile odjenuti upečatljive kreacije talentiranog Sicilijanca, a uz haljinicu s izazovnim prorezima i zlatnim broševima u obliku sunca znalački je kombinirala crne štikle s remenčićima na kojima su se isticale zlatne kopče.

Jednostavan, ali efektan styling Nikolina je upotpunila minijaturnom torbom i raspuštenom ravnom kosom.

Identičnu haljinu nosila je krajem prošle godine najpoznatija njemačka manekenka i svjetski supermodel Heidi Klum, a Puglisijevu kreaciju sa 'zlatnim suncima' kombinirala je uz minimalističke zlatne sandale Giuseppea Zanottija dok je dugu bijelu haljinu iz iste kolekcije na dodjeli glazbenih nagrada Billboard nosila Rita Ora

@leonardodicapriofundation

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on


Talijanski dizajner prvu kolekciju pod svojim imenom izbacio je 2011., a godinu dana kasnije postao je i kreativni direktor legendarne francuske modne kuće Ungaro.


Puglisijeve haljine zadnjih godina čest su odabir slavnih zvijezda za pojavljivanja na crvenim tepisima, a maštovite kreacije na kojima se ističu statement detalji nosile su Katy Perry, Taylor Swift, Jennifer Lopez, Cate Blanchett, Beyonce, Rihanna, Diane Kruger, Gwen Stefani i brojne druge.

Heidi Klum