'IT' KRPICE

Brendovi iz kojih se slavne ljepotice ne skidaju

25.07.2016 u 07:06

  • +12

Omiljeni brendovi slavnih ljepotica

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Popularne djevojke današnjice, osim što svakodnevno oduševljavaju odjevnim kombinacijama, često posežu za odjevnim predmetima i obućom specifičnih brendova

Bilo da je riječ o cjenovno pristupačnim ili luksuznijim brendovima, poznate žene dosad su pokazale posebnu naklonost nekolicini brendova u čijim se odjevnim komadima i obući ovog ljeta često mogu ugledati.

Adidas

Bilo da je riječ o pojavljivanju u naizgled nespojivim kombinacijama, poput kombinacije trenirke i štikli kakvu je nedavno isfurala Bella Hadid ili davanju prednosti klasičnim modelima tenisica i gumenih natikača - Adidas kao klasičan streetwear brend posljednjih sezona uživa ogromnu popularnost kod slavnih djevojaka koje ne biraju prilike da bi zablistale barem u jednom komadu s potpisom Adidasa.

Artizia

Kanadski butik Artizia s nevjerojatnom ponudom brendovskih imena veću pažnju javnosti postigao je  komadima koji su posebno popularni ove sezone, ako je suditi prema kombinacijama glumice Kate Bosworth, modela Karlie Kloss i pop zvijezde Taylor Swift.

Pleteni top Artizia kakav je nedavno isfurala Kate Bosworth u prodaji se nalazi za petstotinjak kuna, a ostali komadi iz kolekcije koje slavne obožavaju uglavnom ne premašuju cijenu od tisuću kuna.

Burgundy crush ❤️ @katebosworth in the Caumont top. Link in bio.

Fotografiju objavljuje Aritzia (@aritzia)

Re/Done

Najpoznatiji po prerađenim vintage trapericama, brend Re/Done | Levi’s nedavno je proširio svoju liniju proizvoda uključujući ne samo cijeli novi niz traper silueta, već sjajno dizajnirane suknje, kratke hlače i majice. Sudeći po rapidnom nestajanju gotovo svakog modela iz dosad stvorenih kolekcija, sasvim je jasno kako je riječ o hit brendu na čiji su šarm pale brojne poznate djevojke poput modela Kendall Jenner, Belle Hadid i brazilske ljepotice Alessandre Ambrosio.

#weekend style @lilyaldridge #shopredone

Fotografiju objavljuje RE/DONE (@shopredone)

Reformation

Brend Reformation, koji je 2009. u Los Angelesu osnovala dizajnerica Yael Aflalom, u kratkom roku zaokupio je pažnju slavnih, ponajprije zahvaljujući ženstvenim siluetama haljina koje su, između ostalih, osvojile kraljicu ulične mode Jessicu Albu i pop zvijezdu Taylor Swift.

Kao što je slučaj s brendom Artizia, haljine Reformation i ostali odjevni predmeti iz kolekcija na tržištu se također nalaze s nešto pristupačnijim cijenama.

@TaylorSwift in the Mason Dress. #refbabe

Fotografiju objavljuje Reformation (@reformation)

Ulla Johnson

Kada se poznate osobe žele vidjeti u ljetnim boho haljinama, prva im na pamet pada njujorška dizajnerica Ulla Johnson.

Ulline haljine ukrašene upečatljivim printovima ili jednobojne verzije ukrašene vezenim detaljima, u potpunosti slijede stil boho koji se nanovo aktualizira gotovo svake ljetne sezone. Za razliku od sličnih luksuznijih brendova, Johnson svoje komade iz kolekcija nudi po znatno pristupačnijim cijenama. Haljina koju je nedavno nosila Viktorijina anđelica Rosie Huntington-Whiteley u prodaji je za nešto više od 1.500 kuna.

#rg @rosiehw #aidadress #ullajohnson ??????

Fotografiju objavljuje Ulla Johnson (@ullajohnson)

Gucci

Ako je neki luksuzan brend doživio ogromnu popularnost posljednjih sezona, onda je to talijanska modna kuća Gucci. Nakon što je ulogu kreativnog direktora preuzeo donedavni dizajner modnih dodataka Alessandro Michele, odjevni komadi i obuća s potpisom ove talijanske modne kuće doživjela je strelovit uspjeh, što je sasvim vidljivo na primjeru slavnih koji se u Guccijevim kreacijama ne prestaju pojavljivati u dnevnim i svečanim izdanjima.