BLISTA U TRUDNOĆI

Drastična promjena imidža lijepe glumice

19.07.2016 u 13:12

  • +3

Mila Kunis

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Mila Kunis i sama je pokleknula pred najvećim frizerskim trendom i pojavila se s novim imidžom – bob frizurom

Lijepa glumica trenutačno iščekuje drugo dijete s glumcem Ashtonom Kutcherom, a njujorška premijera novog filma 'Bad Moms' bilo je njezino prvo pojavljivanje u javnosti otkad su službeno objavili vijest o prinovi u obitelji.

32-godišnja Mila Kunis sve je iznenadila novim lookom, a umjesto duge kose, kakvu godinama nosi, slavna je crnka na crvenom tepihu zablistala u zanimljivom stylingu i s valovitom trendi bob frizurom

No čini se da ipak još nije smogla hrabrosti odrezati dugu kosu pa se poigrala uvojcima i ukosnicama ih podignula kako bi se stvorio dojam valovite trendi frizure.

Romantičnoj frizuri podredila je i ostatak stylinga, odlučivši se za neobičan kombinezon u boho silu u tamnoplavoj boji i s bijelim izvezenim ukrasima, uz koji je obula klasične štikle u blijedoj roza nijansi. Boho kombinezon nosi potpis sve traženije njujorške dizajnerice Ulle Johnson, a njezine jednostavne haljine, bluze, veste u boho stilu sve češće nose slavne filmske zvijezde i poznati modeli.

Kunis je nedavno u razgovoru za magazin Glamour, čiju je naslovnicu krasila bez imalo šminke na licu, otkrila kako inače nema običaj šminkati se

'Ni kosu ne perem svaki dan. To nije nešto s čime bih se mogla poistovjetiti. Divim se ženama koje su se spremne dignuti iz kreveta 30 do 40 minuta prije kako bi savršeno nanijele tuš za oči. Mislim da je to predivno, no jednostavno nisam ta osoba. Pripremanje za snimanje u kojem mi vizažist samo stavi kremu i pošalje me fotografu djelovalo je sjajno', iskreno je priznala glumica.