NEVEN CIGANOVIĆ

Marin izdao nesređenu Vlatku Pokos

17.11.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Sve nam je u zemlji krenulo naopako kada je poziv stilista proglašen fancy zanimanjem, a kulminiralo bivšim ložačem kotlova Antom Gotovcem kao predsjedničkim kandidatom. Između krajnosti vrluda Vlatka Pokos, objašnjava Cigi

Cigija nam muči nedavna izjava Vlatkinog mlađahnog galeba Marina Radića, aktera s ljetošnjih golišavih fotografija, da je fotke imala samo Pokosica te da ih je sama plasirala u javnost radi samopromocije. I da stvar bude gora, galeb je voditeljicu i pjevačicu proglasio 'nesređenom'.

Najstrašnije je to što Cigi vidi da se sirota Vlatka Pokos više neće vraćati ni voditeljskim korijenima nakon što se tog posla prihvatila i najpoznatija kumica s placa, baka Slavica. Baku vidi i kao novu profesionalnu posvudušu.

Naš Plastik Fantastik dotučen je još i takozvanim ekskluzivama po domaćim tabloidima, osobito novim paparazzo-fotkama glumca Petra Ćiritovića u klinču sa, zamislite, svojom curom. Ta za njega je prvi i posljednji put čuo kada su mu za potrebe snimanja sapunice farbali tjeme!

Kako ovaj svijet u malom vidi naš modni mag, pročitajte detaljnijeu novom postu na blogu