INSPIRACIJA MNOGIH

Prelijepa Taylor Hill novo je zaštitno lice Lancômea

15.07.2016 u 18:44

Bionic
Reading

Američki model Taylor Hill ima tek dvadeset godina, a već je sudjelovala u modnim kampanjama i revijama najslavnijih modnih kuća. Pronašla je svoje mjesto u galeriji snažnih, inspirativnih žena koje ispisuju priču o ljepoti još od samog osnutka kuće Lancôme

Američki model Taylor Hill ima tek dvadeset godina, a već je sudjelovala u modnim kampanjama i revijama najslavnijih modnih kuća. Nedavno se pridružila ekskluzivnoj skupini anđelica koje promoviraju poznati američki brend donjeg rublja, postavši jedan od idola svoje generacije. Svojim je šarmom i mladenačkom svježinom osvojila urednike najprestižnijih modnih časopisa te krasi mnoge naslovnice, a nedavno je debitirala u filmu 'The Neon Demon' redatelja Nicolasa Windinga Refna.

Taylor Hill djevojka je prekrasnih velikih plavih očiju uokvirenih upečatljivim obrvama, iskrena i senzualna osmijeha i prepoznatljiva rock šik stila – osvaja samopouzdanjem i spontanošću. Uzor je generacije energičnih mladih ljudi slobodna duha koji je prate na društvenim mrežama Snapchat i Instagram, na kojima ima preko četiri milijuna pratitelja.

Taylor Hill sa svojim obožavateljima iz svih dijelova svijeta dijeli najuzbudljivije trenutke – od priprema za modne revije do glamuroznih crvenih tepiha i poznatog glazbenog festivala Coachella, na kojem se zabavlja sa svojim poznatim prijateljicama, it djevojkama.

'Oduševljeni smo suradnjom s Taylor. Ona predstavlja moderni Lancôme koji ide ukorak s vremenom, uz dašak senzualnosti i neiskvarenosti te nježne, a opet iznimno upečatljive ljepote', izjavila je Françoise Lehmann, glavna direktorica Lancôme Internationala i dodala: 'Ona je sjajan izvor inspiracije generacije kojoj pripada: iznimno je znatiželjna, otvorena i optimistična.'

'Vrlo sam uzbuđena i počašćena zbog suradnje s Lancômeom. Sviđa mi se vizija ovog brenda. Uloga ambasadorice ogroman je uspjeh u mojoj karijeri, poput sna koji je postao stvarnost', otkriva Taylor Hill.