NAGRADNJAČE

Poklanjamo Olivalove SunSOS losione

15.07.2016 u 09:41

Bionic
Reading

Posljedice neopreznog izlaganja kože suncu su melanom, ali i fotostarenje kože koje nastaje uslijed prekomjernog sunčanja, a rezultat su prijevremene bore, tanka i suha koža. Fotostarenje se može izbjeći pravilnom uporabom kvalitetnih proizvoda za sunčanje, zaštitom kože većim zaštitnim faktorima, kao i obaveznim hranjenjem i hidratizacijom nakon sunčanja.

Poželjno je da proizvodi za sunčanje štite kožu od cijelog spektra štetnog UV zračenja, da ju hidratiziraju i hrane, lako se razmazuju i da su vodootporna, a sve to odlike su nove Sun linije iz Olivala koja sadrži preparate bogate prirodnim sastojcima koji su upotpunjeni zaštitnim faktorom za sigurno uživanje u suncu.

Nakon sunčanja kožu je potrebno nahraniti, a novi SunSOS losion osim što će smanjiti iritaciju nastalu izlaganju kože sunčevim zrakama, ujedno je i njeguje. Losion s poboljšanom formulacijom i dodatno pojačanim efektom hlađenja koži pruža trenutačno olakšanje, a zahvaljujući izbalansiranom sastavu kojeg čine ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac, dubinski je hrani. Dodatni sastav su aloa vera i pantenol koji će iritiranu kožu dodatno umiriti, posebice ukoliko je došlo do crvenila i upale. Ovaj losion osim što umiruje i regenerira kožu dajući joj zdravi izgled djeluje i na produženi efekt preplanulosti.

OlivalSun proizvode potražite u: DM, Muelleru, Sparu, KTC-u, Konzumu, Kozmu, Bipi, bolje opskrbljenim ljekarnama i NAMI.

Olival čitatelje tportala daruje s tri SunSOS losiona, a dobitnicama Danijeli Krunić(Galižana), Katici Sršić(Bizovac) i Renati Deković (Zagreb) pokloni će stići na kućnu adresu.