EGZOTIČNA LJEPOTICA

Adriana Lima mami uzdahe u minijaturnom bikiniju

12.07.2016 u 08:53

  • +6

Adriana Lima

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

I dok jednodijelni kupaći kostimi ovoga ljeta osvajaju modno osviještene žene, neke ne odustaju od minijaturnih bikinija. Jedna od njih je i prekrasna brazilska manekenka Adriana Lima koja je tijekom odmora na grčkom otoku Mikonos, kamo je stigla na vjenčanje svoje dobre prijateljice, manekenke Ane Beatriz Barros, plijenila poglede u minijaturnom crvenom bikiniju

Jednodijelni kupaći kostimi na modnu su se scenu ovoga ljeta vratili u velikom stilu zbog čega su postali izbor broj jedna brojnih slavnih ljepotica. Retro čarima kupaćih kostima kakve su nekada nosile ljepotice iz Baywatcha proteklih tjedana nisu odoljele brojne it cure poput Gigi Hadid, Taylor Swift, Hailey Baldwin...

No mnogima je bikini ipak broj jedan, a brazilska ljepotica Adriana Lima na Mikonosu je pokazala da preferira oskudnije modele s brazilskim krojem gaćica. Dugonoga je manekenka bila magnet za poglede u oskudnom crvenom bikiniju neobična kroja brenda Agent Provocateur koji je zahvaljujući prekriženim trakicama na struku naglasio njezinu vitku liniju.

Prelijepa 34-godišnja Victorijina anđelica i majka dvoje djece, koje ima iz braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, poznata je po egzotičnoj ljepoti, ali i zavidnoj liniji koju održava vježbanjem.


'Znam da puno ljudi mrzi trčanje, a žao mi je, ali ono zaista pomaže. Primijetila sam da se moje tijelo puno promijenilo otkad trčim barem pola sata dnevno. Ako ne volite trčanje, pronađite nešto što će vas motivirati, zgodnu novu odjeću za vježbanje, odličnu playlistu, smirujuću stazu u prirodi ili prijatelja s kojim ćete to lakše podnijeti, savjetuje Lima, koja svoju zadivljujuću liniju održava i preskakanjem konopca.

'Teško mi je svakodnevno vježbati jer puno putujem, ali dok sam na putovanjima, uvijek uza se imam konopac za preskakanje, a to možete činiti bilo gdje i izdvojiti barem 10 minuta za tu jednostavnu aktivnost', kaže ova ljepotica koja osim tjelovježbe, veliku pozornost posvećuje i zdravoj prehrani. Pobornica je prehrane paleo pa u organizam unosi vrlo malo ugljikohidrata, šećera i prerađene hrane. Njezina prehrana stoga se uglavnom sastoji od visokokvalitetnih bjelančevina poput mesa i piletine, a umjesto nezdravim grickalicama glad gasi voćem u koje nema puno šećera poput borovnica i kupina.