TRENDI LOOK

Evo kako s običnom bijelom majicom složiti super styling

14.07.2016 u 11:30

Obične majice na slavnim blogericama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ovogodišnji Tjedan visoke mode u Parizu vrvio je utjecajnim modnim blogericama koje su skupocjene kolekcije odlučile pratiti sa stajlinzima s običnom bijelom majicom

Premda je riječ o najobičnijim majicama ponekad ukrašenim natpisima i printom, utjecajne blogerice njima su se poslužile kako bi stvorile ravnotežu svjetlucavih odjevnih komada ili jednostavno izbjegle pokazivanje previše kože u svilenim slip haljinama.

Blogerica Charlotte Groeneveld pravi je modni primjer za to kako obična bijela majica može ublažiti najsjajniju suknju. Ako želite izbjeći previše sređen izgled, jednostavno umetanje obične majice unutar pretjerano ukrašene suknje kombinaciji će dati potrebnu ravnotežu.

Poteškoće s trendovskom uskim haljinom nalik skupocjenoj svilenoj spavaćici riješit ćete upravo običnom majicom kratkih rukava kao što je učinila blogerica Susie Lau.

Osim što je riješila problem s nezgodnom naravi slip haljine, obukla je trenutačno vrlo popularnu kombinaciju koja je svoje najsvjetlije trenutke posljednji put doživjela 90-ih godina.

Da su majice s bendovskim obilježjima i natpisima veliki hit, već je dobro poznata činjenica. Modna blogerica Lola Viande tako je kombinirala običnu bijelu majicu s likom utemeljitelja modne kuće Gucci koju je vješto kombinirala s upečatljivim narančastim hlačama visoka struka i avijatičarskim naočalama, što je rezultiralo retro i kul izgledom.

Iako pobožno prate i postavljaju trendove, utjecajne modne blogerice pokazale su da možete biti u trendu s najobičnijom majicom kojoj često ne pridajete preveliku pažnju.

LOOK OF THE DAY: @miraduma shows us exactly how to wear sparkles for day time. ✨ #ootd #miroslavaduma #Paris

Fotografiju objavljuje Marie Claire Australia (@marieclaireau)