MILA KUNIS:

Ne šminkam se, a ni kosu ne perem svaki dan

07.07.2016 u 14:31

Bionic
Reading

Američka glumica ukrajinskih korijena Mila Kunis krasi naslovnicu najnovijeg izdanja američkog časopisa Glamour. U razgovoru je ova zvijezda romantičnih komedija progovorila o braku s Ashtonom Kutcherom, djeci, političkim pitanjima i nenošenju šminke

Nakon glumačke pauze od godinu i pol, Mila Kunis ovih dana promovira najnoviji projekt, romantičnu komediju 'Bad Moms' u kojoj tumači jednu od glavnih uloga.

Film 'Bad Moms' napisali su i režirali autori 'Mamurluka', a progovara o ideji mame od koje se stalno očekuje savršenstvo. U povodu novog filma Kunis je govorila o aktualnoj temi zahtjevnog majčinstva i nerealnih očekivanja društva rekavši da su muški scenaristi filma uspjeli pogoditi bit koja se odnosi na ženama nametnutu želju da budu savršene.

'Žene i prirodno imaju čudnu naviku da pokušavaju izgledati i djelovati savršeno. Žene konstantno vrše pritisak na sebe zbog nametnutih nerealnih očekivanja društva i medija', mišljenja je Mila Kunis koja je u procesu nastanka naslovnice američkog Glamoura pozirala i bez trunke šminke.

Na pitanje kako je biti fotografiran bez trunke šminke, Kunis bez zadrška odgovara kako inače nema običaj nositi šminku. 'Ni kosu ne perem svaki dan. To nije nešto s čime bih se mogla poistovjetiti. Divim se ženama koje su se spremne dignuti iz kreveta 30 do 40 minuta prije vremena kako bi savršeno nanijele tuš za oči. Mislim da je to predivno, no jednostavno nisam ta osoba. Odlazeći na snimanje u kojem mi vizažist samo stavi kremu i pošalje fotografu djelovalo je sjajno.'

Poput Mile Kunis, pobornica nenošenja make-upa nedavno je postala i glazbena diva Alicia Keys koja se bez trunke šminke pojavila na crvenom tepihu dodjele nagrada BET.

'Jednom sam odradila snimanje za kompaniju koja je moje fotke fotošopirala do neprepoznatljivosti. Prvo što sam pomislila je To nisam ja i u čemu je poanta.Željeli ste moje ime i stvoriti od mene ono što nisam. Takve stvari zaista ne podnosim. Naravno da na fotografijama želim izgledati dobro, no to ne uključuje smanjenje struka, izduživanje nogu, vrata i slično', priznaje Mila na pitanje o čestim vizualnim manipulacijama za kojima posežu brojne kompanije i časopisi.