OBJE SU BRILJIRALE

Modni dvoboj prve dame i kraljice Letizije

30.06.2016 u 15:11

  • +5

Kraljica Letizia i Michelle Obama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Michelle Obama stigla je u Španjolsku gdje će tijekom službenog posjeta govoriti o obrazovanju djevojčica, a pridružila joj se i kraljica Letizia. Kako su obje uvijek besprijekorno odjevene, i na prvoj su konferenciji blistale, svaka u svome stilu

Posjet Španjolskoj samo je dio putovanja američke prve dame Michelle Obama koja je povela i obje kćeri, Maliju i Sashu. Nakon što se u Liberiji ili Maroku potrudila odijevati u skladu s običajima i u duhu tradicije tih zemalja, za prvi susret s dobro poznatom modnom ikonom među kraljevskim damama Letizijom, Michele Obama odmah je uskočila u prelijepu haljinu i opet pokazala da se zna profinjeno odjenuti za svaku priliku.

Bijela prozračna haljina imala je lijepe detalje poput mini plašta na leđima i vezanjem oko struka, a Michelle joj je dodala srebrne štikle kojima je teško pogriješiti.

No, kraljica Letizia bila je domaćica sa stilom i također se pobrinula da bude primijećena jer crvena haljina Nina Ricci iz ovogodišnje jesenske kolekcije nikoga nije ostavila ravnodušnim.


Iako je pri službenom posjetu i gostovanju kod Michelle Obama prošle godine kraljica Letizia nosila i omiljeni španjolski brend Felipe Varela te tako promovirala dizajn svoje zemlje, ovaj se puta odlučila za poznatu francusku modnu kuću, a crvena haljina od naborane tkanine stajala joj je kao salivena.

Prva dama u Španjolskoj boravi dva dana pa će sigurno biti prilike za usporedbu još kojeg stylinga, a možda će dame stići razmijeniti i modne savjete budući da obje jako paze na svoj stil odijevanja.