O NJOJ SVI PRIČAJU!

Kate Middleton dobila je opaku konkurenciju

30.06.2016 u 14:13

  • +3

Princeza Iman

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa princeza Iman sve češće bira promišljene odjevne kombinacije kojima pokazuje da je odrasla pa su je odmah počeli uspoređivati s popularnom Kate Middleton jer u njoj vide modnu konkurenticu koja će zasjeniti vojvotkinju od Cambridgea

Jordanska kraljica Rania više je puta proglašena jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a i nju su često uspoređivali s britanskom miljenicom zbog odjeće i sličnih frizura.

Sada se čini da mjesto modne konkurentice slavne Kate Middleton polako preuzima Ranijina 19-godišnja kći.

Princeza Iman i stariji brat princ Husseinom trenutačno studiraju u Washingtonu, na sveučilištu Georgetown, ali tijekom praznika i slobodnih dana ona uvijek prati majku na službenim putovanjima i događanjima te plijeni pažnju pomno biranim krpicama.


Prije nekoliko mjeseci lijepe majka i kći tako su bile u centru pažnje na jednom okupljanju u Parizu, a svi su primijetili koliko su se modno uskladile pa su zajedno bile još ljepše. Jedna od najelegantnijih kraljica na svijetu bila je bijeloj kombinaciji, a njena kći blistala je u bijelo-crvenoj haljini Alexandera McQueena.


U nešto manje službenim susretima mlada princeza uvijek koristi priliku pa rado nosi traperice ili kožnu jaknu poput svake druge studentice, ali nema sumnje da će uz pomoć kraljice Ranije izgraditi stil i postati modna ikona poput majke. Za oko javnosti zapela je prvi put prije nekoliko godina na vjenčanju švedske princeze Victorije u dugoj svečanoj haljini, a već tada je stil počela usklađivati s majkom jer su obje bile u ljubičastim tonovima i kreacijama sličnih krojeva.


I na društvenim su mrežama mlade djevojke već počele primjećivati odjeću, cipele ili detalje koje bira Iman pa se može reći da je Kate dobila novu konkurenciju. Ako tako nastavi, jordanska princeza sa svojom majkom u budućnosti bi se lako mogla naći na listama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.