OTKRIVENA TAJNA

Jedina holivudska diva koja ne griješi s frizurama

30.06.2016 u 07:03

  • +6

Frizure Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Osim što plijeni pažnju u pomno osmišljenim stajlinzima, glumica Blake Lively javnost jednako intrigira očaravajućim frizurama. Kako nastaju frizure Blake Lively o kojima svi govore, otkriva slavni frizer Rod Ortega

Osoba koja stoji iza mnoštva frizura Blake Lively je Rod Ortega, slavni frizer koji se, osim o kosi Blake Lively, brine i za onu Amal Clooney.

Ovaj slavni frizerski stilist tako je nedavno otkrio na koji način možete i sami, poput Blake Lively, postići frizure vrijedne pojave na crvenom tepihu.

Glavni temelj dobre frizure Rod vidi u korištenju kvalitetnih preparata i proizvoda. 'Ako posjedujete jeftino sušilo, ono će vlasi kose učiniti posebno suhima, a cjelokupnu frizuru neposlušnom. Ulaganjem u dobre proizvode pomoći ćete da vaša kosa ostane zdrava i sjajna', mišljenja je frizer slavnih koji uvijek preporučuje korištenje nježnih šampona i regeneratora ovisno o tipu kosu.

'Kada pokušavam stilizirati frizuru, tada minimalno postupam s preparatima. Na svojim klijenticama volim koristiti malo ulja, seruma ili kreme - preparata koji će osigurati kosu prije postupka feniranja. Kada ne koristim kremu, uglavnom posežem za prethodno rashlađenim uljem koje zatim raspršim po kosi. Amal Clooney ima deblju kosu pa često posežem za kremom, dok kosa Blake Lively nije debela poput Amaline pa se često odlučujem za varijantu ulja zbog njegove lagane teksture', priznaje Rod Ortega dodavši kako za postizanje frizura Blake Lively nikad ne koristi ekstenzije zbog njezine prirodno bujne i duge kose. Jedna od najpoznatijih frizura Blake Lively svakako je ona u valovitoj formi koja, zahvaljujući kosi prožetoj debelim plavim pramenovima, rezultira ljetnim dojmom.

Iako je Blake jedna od holivudskih zvijezda s A-liste koja ima prirodno dobru kosu, postizanje zavodljivih valovitih frizura ne odnosi se isključivo na majku prirodu. Mnoštvo valovitih frizura Blake Lively, kako kaže Rod Ortega, postigao je zahvaljujući jednom jedinom proizvodu - T3 Whirl Trio uvijaču za kosu

'S T3 Whirl Trio uvijačem mogu stvoriti lokne iz različitih era, poput velikih lokni kakve su se nosile 70-ih godina', priznaje Rod.

Poput brojnih holivudskih zvijezda, i Blake Lively može se pohvaliti unosnim ugovorom s poznatim brendom L'Oreal, stoga Rod Ortega pri stvaranju frizura često poseže za proizvodima ovog francuskog kozmetičkog diva.


Malo manje poznata činjenica o izgledu ove kalifornijske dame jest ona da se često sama pobrine za svečani izgled na crvenom tepihu.

'Jedno vrijeme sam sama osmišljavala frizure i make-up uoči pojavljivanja na crvenim tepisima, no često sam znala završavati u takvoj situaciji kad je u pitanju neki iznenadan događaj ili zato što sam jednostavno zaboravila nazvati nekoga tko će se pobrinuti o mom izgledu. Po prirodi sam vrlo uključena u proces nastanka frizura, make-upa i onoga što nosim na svečanim događajima. Mogu reći da sam uistinu sretna što sam okružena odličnim timom modnih i beauty znalaca koji poštuju moje ideje čineći ih za nekoliko ljestvica boljim. Po pitanju velikih događaja, također sam uključena u sam proces dizajniranja svečanih haljina. Često skiciram viziju haljine i već tada razmišljam o tome kakvu frizuru, nakit i make-up želim imati', nedavno je priznala Blake u razgovoru za magazin Vogue.

Premiere essentials (this is our "we have no idea you're taking our picture" face) ????☺️

Fotografiju objavljuje Blake Lively (@blakelively)