TKO BI REKAO

Tajna savršene kose Kate Middleton od 70 kuna

29.06.2016 u 14:06

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea nadaleko je poznata po njegovanoj kosi i besprijekornoj frizuri koju praktički i nije mijenjala sve ove godine, a čini se da ne koristi uvijek skupocjene proizvode, barem ako je suditi po riječima njenog frizera

Poznato je da o kosi Kate Middleton godinama brine frizer Richard Ward, a za časopis People otkrio je neke tajne njenog izgleda, među kojima je i povoljna četka za kosu.

Kako je rekao, Kate je još uvijek ista osoba kakvom ju je doživio prije desetak godina. O njenoj kosi brine otkada je bila studentica te mu je povjerila frizuru za glamurozno vjenčanje.

Tako je otkrio da za dobru frizuru sušilo uvijek mora imati nastavak koji usmjerava topli zrak, ali nije pobornik pretjerivanja s raznim proizvodima za njegu.

'Treba stavljati manje količine ili slagati koktele od njih. Volim koristiti serum arganova ulja jer od njega kosa ima lijep sjaj. Prvo stavite nekoliko kapi na dlanove i razmažite, sagnite se i zabacite glavu naprijed pa zatim rasporedite po kosi', rekao je poznati guru za kosu i dodao da kod feniranja obično koristi i malo spreja za podizanje korijena kose od tjemena.

Heaven sent to keep you caught in a daydream. ??☁️ #tangleangel

Fotografiju objavljuje Tangle Angel (@tangle_angel)


A što koristi sama Kate Middleton? Ako je vjerovati stranim medijima, prema preporuci svog frizera češlja se četkom koja izgleda kao dodatak u Disneyjevu setu za djevojčice, a inače košta oko 70 kuna.

Radi se o plastičnoj četki brenda Tangle Angel, koja je sa stražnje strane ukrašena krilima, a ona u roza boji, kakvu navodno koristi Kate malo je skuplja, oko 100 kuna. Naravno, nakon što su svi počeli pisati o spomenutom brendu vjerojatno je samo pitanje vremena kaka će se dogoditi Kate-efekt i četke biti rasprodane, baš kao što se to do sada događalo s raznim krpicama, ali i kućnim ogrtačem koji je nosio maleni princ George.