SA STAVOM I STILOM

Čak i da želi, Đurđa Tedeschi ne zna pogriješiti

29.06.2016 u 13:31

Bionic
Reading

Među mnogobrojnim ljubiteljicama mode koje su uživale u ekskluzivnoj reviji dizajnerice Aleksandre Dojčinović bila je i Đurđa Tedeschi koja svaki put plijeni pažnju avangardnim stilom odijevanja

Za razliku od poznatih Hrvatica koje su dolazak na reviju Lei Lou by Alex Dojčinović većinom iskoristile da prošeću nove krpice iz lijepe kolekcije, majka poduzetnika Emila Tedeschija nije odustala od svog osebujnog stila.

Uz neizostavni šešir, outfit u crnom još je jednom vjerno oslikao uvijek odmjeren stil Đurđe Tedeschi. Uz dodatke poput čipkanih rukavica i neobične upečatljive narukvice te statement cipela na vezanje s otvorenim prstima, nema sumnje da se od nje uvijek može ponešto novo naučiti o modi.

S čvrstim stavom koji odražava snažnu i pametnu modernu ženu Đurđa Tedechi s lakoćom je odlično nosila kombinaciju hlača preko koje pada izvezena haljina u dva sloja, a čak i komad prozirne tkanine na trbuhu izgleda sofisticirano unatoč godinama umirovljene sutkinje. Poznato je da rado nosi komade japanskog genijalca Yamamota ili modne kuće Comme Des Garçons, ali jako dobro ih kombinira i s povoljnijim krpicama pa ujedno potvrđuje pravilo da novac ne može kupiti dobar stil.