ZNA ŠTO JOJ STOJI

Slavna glumica zablistala u haljini koja skida godine

29.06.2016 u 10:07

  • +2

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

S osmijehom na licu holivudska zvijezda Sharon Stone u društvu prijatelja i dizajnera interijera snimljena je u šetnji Beverly Hillsom u ljetnoj boho šik kombinaciji

Dugogodišnje prijateljstvo s dizajnerom interijera Douglasom Truesdaleom Sharon Stone nedavno je proslavila ručkom u novouređenoj luksuznoj kupaonici za čije je stvaranje odgovoran upravo on. Holivudska zvijezda ovoga se tjedna prošetala ulicama Beverly Hillsa na kojima se pojavila u crnom.

Posebnost je crne haljine u asimetričnu širokom kroju i plemenskom uzorku smještenom na rubovima haljine. Odjevni komad u ljetnoj boho maniri naglasila je kožnim platformicama s masivnom drvenom petom i torbicom preko ramena.

Kombinaciju je 58-godišnja glumica dodatno oplemenila crnim sunčanim naočalama i velikom srebrnom ogrlicom. Izdanjem u boho maniri naglasila je fantastičan mladolik izgled, također postignut i nemarnom dječačkom frizurom.

Svoj mladolik izgled ne duguje plastičnim operacijama, s obzirom na to da je oštra protivnica odlazaka pod nož. No u održavanju mladolika izgleda pomažu joj neki drugi tretmani, poput filera kojima je pribjegla nakon moždanog udara uslijed kojeg joj je bio oštećen dio lica, a od kojeg se oporavljala dvije godine i ponovno učila hodati i govoriti.

'Danas je uobičajeno koristiti filere, to je gotovo kao beauty tretman. Kao da stavljaš maskaru i filer, no to je daleko bolja opcija od rezanja lica i toga da na kraju izgledaš kao da si usisana u zračni tunel', nedavno je priznala Sharon.