NAGRADNJAČE

Osvojite Ipanema japanke iz najnovije kolekcije

06.07.2016 u 13:03

Ipanema

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ove godine brend Ipanema slavi 15 godina postojanja i 15 godina šarenila, ljetnih zabava, mode i duha Brazila - koje osjetimo čim uskočimo u svoje ipanemice. U skladu s ovim slavljem, tri sretne čitateljice nagrađujemo Ipanema japankama iz najnovije kolekcije Anatomic! Sve što trebate učiniti jest najbrže točno odgovoriti na postavljeno pitanje...

najnovijoj kolekciji za ljeto 2016. Ipanema donosi neodoljive modele s animal print gazištem i remenima u različitim bojama. Tu su modeli Ipanema Paradiso, s divljim i cvjetnim uzorcima koji odišu ljetom, Brazilom i ove su sezone apsolutan must have. Za one koji vole nešto jednostavnije najbolji je izbor model Ipanema Anatomic, s jednobojnim gazištem i diskretnim animal print šarama po rubovima.

Kolekcija Ipanema Kids, namijenjena najmlađima, ove je sezone u znaku Barbie, najpoznatije lutke na svijetu, za djevojčice te autića Hot Wheels, za dječake. Barbie modeli savršeni su za moderne djevojčice koje vole biti u trendu, dok će svi hrabri dječaci koji vole brze vožnje i automobile pronaći svoje favorite u Hot Wheels japankama.

Za muškarce je tu nova Rider kolekcija, kreirana za lifeaholičare. Brend Rider je i ove sezone u duhu slobode, namijenjen onima koji žive život punim plućima i uvijek su spremni za nove izazove. Rider sandale obožavat će svi avanturisti kojima je na prvom mjestu udobna obuća i stabilnost stopala – za što uzbudljivije ljetne pustolovine.

Ipanema daruje tri sretne čitateljice japankama iz najnovije kolekcije Anatomic, a dobitnici su Jadranka Krsnik (Zagreb), Lea Punčec Josipović (Rijeka) i Anamarija Ševrović (Fažana).
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.