PUN POGODAK

Nepogrešivi styling modne ikone koji vrijedi kopirati

29.06.2016 u 11:24

Bionic
Reading

Prelijepa Jessica Alba trenutačno se nalazi u Kanadi gdje promovira proizvode svoje multimilijunske kompanije Honest. I ovaj put odjenula je odličnu modnu kombinaciju i njome dokazala je da jednako dobro briljira i po pitanju poslovnog stila odijevanja

U povodu TV gostovanja u Torontu, Jessica je snimljena u zanimljivoj poslovnoj kombinaciji koja nanovo ističe njezine stilističke modne vještine.

Spomenutu kombinaciju sačinjavala je jednostavna bijela haljina do koljena, djelo Victorije Beckham te tamnoplavi blejzer klasična kroja s potpisom brenda Atea Oceanie

Mornarski stil postignut je dvama predmetima, a odlučila ga je vješto razbiti modnim dodacima poput sive torbice sa zakovicama Christiana Louboutina i elegantnim cipelama u špic upečatljive žute boje Jimmy Choo.

Zahvaljujući modnim dodacima, koji su također uključivali decentan nakit i zanimljive sunčane naočale, kreirala je šik poslovni stajling koji je standardno naglasila nemarno valovitim lobom i make-upom prirodnih tonova u znaku nježnoružičastog ruža.

Iako se trenutačno bavi promocijom proizvoda svoje multimilijunske kompanije, može se pohvaliti s tri filmska projekta, od kojih će dva doživjeti premijeru kasnije ove godine. U društvu zvijezde akcijskih filmova Jasona Stathama pojavit će se u filmu 'The Mechanic: Resurection' – nastavku akcijskog trilera iz 2011. čija se premijera očekuje 26. kolovoza.