IDEALNA HALJINA I STIL

Kate Middleton mogla bi se ugledati i na sestru Pippu

28.06.2016 u 10:47

  • +4

Pippa Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nekada je Pippa Middleton pratila teniske mečeve sa sestrom Kate, a ovaj je puta na prvom danu Wimbledona ukrala svu pažnju u upečatljivoj haljini

Pippa Middleton kao sestra vojvotkinje od Cambridgea pod povećalom je javnosti otkada je na sestrinu vjenčanju sve zadivila u uskoj bijeloj haljini, a kako godine prolaze, može se reći samo da izgleda sve bolje.

Sestra omiljene britanske princeze napeto je pratila igru Novaka Đokovića i Jamesa Warda, ali mnogi su se zagledali i u nju zbog bijele trendi haljine posute cvjetovima koja je isticala fit liniju.

Pippa je velika obožavateljica tenisa, ali se i zna prilagoditi događanju pa nije propustila modno dominirati na prestižnom Wimbledonu. Na meč prvog dana poznatog natjecanja došla je u pratnji brata Jamesa, a haljinu brenda Suzannah ponekad bi baš mogla posuditi i svojoj sestri. Kate Middleton često zaglavi u nešto ozbiljnijem stilu zbog čega joj prigovaraju da je pomalo dosadna, a jedna razigrana haljina s trendi volanom i uzorkom također bi joj jako lijepo stajala i razbila rutinske stylinge.

Tko zna, možda vojvotkinja od Cambridgea već ima nešto slično u ormaru jer obje jako vole taj britanski brend, a kako jednako paze na zdrav stil života i redovno se bave sportom, nema sumnje da bi i Kate jednako dobro izgledala u ovakvoj haljini.

Kate je sigurno teže posvetiti se vježbanju zbog silnih obaveza, a Pippa je jednom prilikom otkrila svoj strogi režim kojeg se drži već godinama.

'Pokušavam jesti cjelovite žitarice, ugljikohidrate kao energetsko gorivo i tri obroka dnevno, jela s puno smeđe riže, leće, kvinoje i slatkog krumpira, a za doručak uglavnom jedem kašu ili raženi tost', otkrila je Pippa, a umjesto klasičnog vježbanja u teretani, preferira trčanje i ekstremne sportove. Od posljednjih joj je većih pothvata bila utrka Birkebeiner cross-country ski u Norveškoj duga čak 54 kilometra.