HALJINE, BADIĆI I DODACI

Krpice koje garantiraju ljeto za pamćenje

27.06.2016 u 11:27

Bionic
Reading

Prvu večer Bipa Fashion.hr-a Cruise Collection obilježila je revija miljenika publike, modnog dvojca ELFS te revija mladih dizajnerskih nada koje se natječu za titulu najboljeg

Plato Gradec Galerije Klovićevi dvori i čaroban ambijent Gornjeg grada bili su lijepa pozornica za još jednu modnu priču, osobito uz arhitekturu i ljepotu Klovićevih dvora, zvjezdano nebo i tisuću cvjetova koji su krasili pistu.

Ugodna ljetna večer okupila je brojne poznate i ljubitelje mode koji su došli vidjeti mlade snage modne scene i Cruise kolekciju popularnog dvojca ELFS pa su u revijama uživali Nikolina Ristović, Lejla Filipović, Borna Rajić, Doris Pinčić Rogoznica, Renata Sopek, Ecija Ivušić, Nina Mia Čikeš, Petra Kurtela, Tihana Harapin Zalepugin, Anđela Ramljak, Edvin Liverić, Mirjana Mikulec i mnogi drugi.

Uzbuđenja na pisti nije nedostajalo, a kako provesti nadolazeće ljeto ELFS je pokazao u svojoj Cruise kolekciji za koju je inspiraciju potražio u zabavi i odmoru. Za ležeran i opušten dojam kolekcije dizajneri su se poslužili laganim materijalima, kao što je šifon, a i ovo će ljeto obilježiti jake boje i printovi. Ovog ljeta glavni komadi bit će mini i maksi haljine s njihovim prepoznatljivim printom kojima razigranost daju motivi ruževa za usne, lakova za nokte i parfema. Za nezaboravno ljeto dizajneri su pripremili i luksuzne kaftane, negližee, kombinezone te retro kupaće kostime.

Prva večer Bipa Fashion.hr-a Cruise Collection bila je posebna za deset natjecatelja koji su ušli u polufinale natječaja Portanova Fashion Incubator. Pred prepunim gledalištem prvi su put mladi dizajneri predstavili svoje radove, a žiri nije imao lagan zadatak izabrati najbolje. U utrci za prestižnu titulu Najbolji mladi dizajner by Perwoll ostalo je pet kandidata koji su osvojili glasove žirija: Mona Lacko, Ivana Janjić, Nives Bošnjak, Marija Nakir i Anđela Markušić. Oni će svoje kolekcije predstaviti u Osijeku 1. listopada.

Drugu večer na rasporedu su revije BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martine Felje, Krie designa, Ines Ateliera i Roberta Severa.