DOBRA INVESTICIJA

Evo što se isplati uloviti na sezonskim sniženjima

27.06.2016 u 09:01

  • +58

Trendi komadi na popustu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Sve dame koje su nestrpljivo čekale sezonska sniženja, napokon su došle na svoje. Mnoštvo trgovina ulične mode mami primamljivim popustima, a na vama je da izaberete bezvremenski komad ili trendovske krpice koje se danas, kao nikad prije, isplati kupiti

Uspješnom kupovinom mnoge ljubiteljice šopinga smatraju onu koja ne traži pretjerano posezanje u novčanik. Ako ste maštali o nabavi komada koji vam se posebno svidio u aktualnoj modnoj sezoni, zahvaljujući sezonskim popustima, do njega ćete vrlo lako doći.

Mnoge dame u vrijeme sezonskih sniženja svoj ormar vole obogatiti bezvremenskim komadima poput balonera, elegantnih hlača na crtu, kožne jakne, bijele košulje ili male crne haljine, što nije nimalo loš potez. Ti komadi, osim što odolijevaju modnim trendovima iz sezone u sezonu, savršeno se uklapaju u svakodnevne stajlinge.

I dok je kupnja bezvremenskih komada itekako sigurna, nabavljanje trendovskih komada na sezonskim popustima ponekad može biti pravo kockanje. Ove sezone, u moru trendova, posebno se ističu komadi u znaku otvorenih ramena. Ako se ne bojite modnog vijeka trajanja Tih komada, sada je pravo vrijeme da njima obogatite ormar s obzirom na to da glase za jedan od ultimativnih ljetnih trendova.

Lepršava krpica koja vlada već nekoliko sezona definitivno je haljina maxi duljine koja stiže u mnoštvu verzija. Kupnja Te lagane krpice na sniženju, nikako se neće pokazati lošom odlukom.

Po pitanju ljetne obuće, ove sezone posebno se ističu espadrile, platformice i sandale s blok petom. I dok za spomenute sandale nije jasan modni rok trajanja, obuća poput espadrila i platformica nanovo se pojavljuje gotovo svake ljetne sezone, stoga nikako nećete pogriješiti Ako na popustu ulovite neki od spomenutih modela koji vam je posebno zapeo za oko.

Za vrijeme popusta svakako probajte odoljeti napasti kupovine komada koji vam nužno ne trebaju zato što su sniženi i naoružajte se strpljenjem.