LJETNI STAJLING

Victoria Beckham modno iznenadila

24.06.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Visoke temperature slavna Victoria Beckham odlučila je proslaviti u svom dizajnu, zanimljivoj kombinaciji u jednoj boji, i to žutoj, koju je isfurala u šetnji njujorškim Manhattanom

Victoria Beckham često se može vidjeti u kreacijama koje sama potpisuje, a ovaj put odlučila se za upečatljivu žutu kombinaciju lepršave žute haljine s drapiranim detaljima i balonera s polukratkim rukavima, izražajnom kragnom i dvoredno poslaganim crnim gumbima. Baloner opuštena kroja također stiže s velikim džepovima i stražnjim plisiranim dijelom.

Zanimljivo izdanje u kojem ju je teško bilo ne primijetiti obogatila je smeđim sunčanim naočalama i štiklama u boji kože.

Ljetnu sezonu, osim stajlinzima upečatljivih boja, otvorila je i novom frizurom – trendovskim nemarnim lobom sa svijetlim pramenovima, nakon što je godinama bila vjerna dugoj kosi.

Mnogi su pozitivno ocijenili Victorijinu promjenu frizuru koja je mnoge podsjetila na njezin kultni bob koji je nosila 90-ih, u vrijeme vladavine pop kulturom s grupom Spice Girls.