PRIVLAČI POGLEDE

Nemoguće je proći nezapaženo u ovoj haljini

23.06.2016 u 14:28

  • +3

Kylie Minogue

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poznati londonski muzej Victoria and Albert Museum priredio je glamuroznu zabavu na kojoj su prisustvovale brojne poznate zvijezde. Kao što crvena privlači pozornost, jednak efekt ostvaruje se i žutom bojom. Poznata australska pjevačica Kylie Minogue tako je ukrala šou na glamuroznoj zabavi odjenuvši upečatljivu žutu haljinu u kojoj nikako nije mogla proći nezapaženo

Uz brojne zvjezdane uzvanice, na zelenom tepihu glamurozne zabave u organizaciji luksuzne robne kuće Harrods i muzeja Victoria and Albert, pojavila se i pop-zvijezda Kylie Minogue koja se posebno potrudila u privlačenju pozornosti.

U tome joj je pomogao odabir upečatljive žute haljine dizajnerice Stelle McCartney. Spomenuta haljina, nalik rimskoj togi, stiže u asimetričnom kroju i s tkaninom povezanom tankim užetom ukrašenim zlatnim detaljima čineći nabore na haljini.

I dok je prednji dio haljine dekolte ostavljao prekrivenim, stražnji dio u znaku izazovnog proreza u potpunosti je otkrivao leđa australske pjevačice.

Posebni detalji na haljini dodatno su podebljani i u donjem dijelu zahvaljujući volanu na porubu haljine koja je, što krojem što bojom, pop-zvijezdu Kylie Minogue uspjela izdvojiti iz zvjezdane mase.

Kylie, koja će za dvije godine zakoračiti u pedesete, sav fokus stavila je na haljinu odabravši decentan nakit i jednostavnu raspuštenu frizuru, a svojim fantastičnim izgledom i smislom za modu uspjela je zasjeniti mnogo mlađe uzvanice glamurozne zabave.